Tuesday 6 August 2013

BERANIKAH ANWAR ISYTIHAR HARTA....???


Parti Kesejahteraan Insan Tanah Air (KITA) menyokong desakan agar Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Pengerusi DAP, Karpal Singh mengisytiharkan harta masing-masing.

PENYANYI 'ANDAI KU BERCINTA LAGI' MENGAKU MUFLIS....

Aweera Mengaku Dirinya  Muflis..... 
Aweera Mengaku Dirinya  Muflis

Akhirnya vokalis kumpulan Mojo, Aweera, 22, mengesahkan nama yang tertera dalam notis isytihar muflis seperti disiarkan di akhbar beberapa hari lalu adalah berkaitan dengan dirinya.

WAN AISYAH DISERAH KEPADA TEMAN LELAKI IBU BERSAMA WANG TUNAI RM25K DAN SIJIL KELAHIRAN.....fuhhh!!!


Puan Arbaiyah Md Zin, guru matematik berusia lewat 30an, mungkin tidak menjangka bahawa perkenalannya dengan  seorang jejaka menerusi laman sosial Facebook akan membawa malapetaka dalam hidupnya apabila jejaka yang dirancang untuk dikahwininya itu telah menculik anak perempuannya yang berusia 3 tahun. 'Jejaka idaman' ibunya itu bernama Shahrizal Yusof.

MENJELANG 1 SYAWAL : SMS 'RAYA' YANG 'MELEGAKAN' RITA RUDAINI.....


Mungkin inilah SMS Raya paling 'pilu' yang diterima oleh isteri daripada suaminya di saat Ramadhan hampir berpenghujung....

Kisah pergolakan rumah tangga Rita Rudaini dan Aidil Zafuan akhirnya sampai ke kemuncaknya apabila Utusan Malaysia hari ini melaporkan yang Rita telah pun menerima SMS permohonan cerai daripada suaminya. Tambah menyedihkan, SMS tersebut diterima ketika Rita ketika hari jadinya yang ke 36.

RANKING TERKINI BLOG PRO-KERAJAAN

RANKING 100 BLOG PRO-KERAJAAN TERBAIK 
SEHINGGA 
5 OGOS 2013 / 27 RAMADHAN 1434 H
Slide1
Slide3