Friday 22 August 2014

NURUL IZZAH MENGAKU MEMFITNAH RAJA NONG CHIK


Nurul Izzah Anwar Ibrahim telah membuktikan bahawa beliau adalah seorang pemfitnah apabila menyelesaikan kes samannya di Mahkamah Tinggi hari ini.

Permohonan maaf dari anak perempuan Anwar itu terhadap Raja Nong Chik Zainal Abidin turut membuktikan pemimpin Pakatan sememangnya mempunyai kebiasaan mengeluarkan tuduhan melulu tanpa melakukan siasatan terlebih dahulu.

ANWAR IBRAHIM TINGGALKAN NEGARA YANG SEDANG BERKABUNG UNTUK KE ISRAEL DENGAN JET PERIBADI ???

anwar dokumen

Desas desus yang bertiup kencang dalam media sosial mendedahkan bahawa Datuk Seri Anwar Ibrahim telah menaiki jet peribadi ke Israel di saat negara meratapi ketibaan jenazah MH17.

TEBUSAN 100 JUTA EURO TIDAK DIENDAHKAN, PENCULIK PENGGAL KEPALA WARTAWAN FOTO #GLOBALPOST


WASHINGTON : Penculik James Foley daripada pergerakan jihad menuntut wang tebusan 100 juta euro (RM422 juta) bagi pembebasannya, kata majikannya, GlobalPost berikutan video ngeri yang menunjukkan kepalanya dipenggal. 

PEMBANTU JURUTERBANG #MH17, AHMAD HAKIMI HANAPI ADALAH ANAK DAN BAPA YANG SOLEH.....


Apabila pulang dari kerja, pembantu juruterbang MH17 yang berusia 29 tahun, Ahmad Hakimi Hanapi, sentiasa tergesa-gesa untuk bermain dengan anak lelakinya yang berusia lapan bulan, Abderrahman.

ISTERI AWIE BARU SEDAR PERKAHWINANNYA TIDAK PERNAH DIDAFTARKAN DI NEGARA INI

awie dan rozana misbun

KUALA LUMPUR : Isteri kepada penyanyi Awie iaitu Rozana Misbun hanya menyedari perkahwinannya selama ini yang telah mencecah lapan tahun tidak pernah didaftarkan di negara ini selepas dia merujuk masalah rumah tangganya di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) kira-kira dua bulan lalu.

SULTAN SELANGOR 'DIPERANGKAP' PUAK-PUAK PR ???


Parti Keadilan Rakyat (PKR) mengidamkan DS Dr Wan Azizah Wan Ismail, di lantik terus sebagai Menteri Besar Selangor yang baru menggantikan Tan Sri Khalid Ibrahim.

PKR dan PR mahu mengelakkan Pilihanraya Negeri Selangor diadakan kerana perancangan boleh berubah.

#MH17 : MALAYSIA BERKABUNG.. KETIBAAN 20 JENAZAH KUMPULAN PERTAMA DI TANAHAIR....

PTJ07_220814_MH17

SEPANG, 22 Ogos — Anggota tentera mengusung keranda jenazah pada Istiadat Penghormatan Jenazah Tragedi Pesawat MH17 di Kompleks Bunga Raya, Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) di sini hari ini.

PENDEDAHAN TRAJEDI LAHAD DATU, BERI KESAN BURUK PADA IBU MANGSA


Pendedahan tragedi berdarah di Kampung Simunul di Mahkamah (beberapa hari lalu) dan disiarkan secara meluas melalui media massa semalam telah memberi kesan buruk kepada ibu mangsa.

SULTAN PERAK DI ISTIADAT MENERIMA DAN PENGHORMATAN 2 JENAZAH MANGSA #MH17


IPOH – Sultan Perak, Sultan Nazrin Muizzuddin Shah, tiba di Lapangan Terbang Sultan Azlan Shah di sini untuk istiadat menerima dan memberi penghormatan dua jenazah mangsa MH17.