Monday 1 December 2014

MAYAT MANGSA CULIK DI KUALA LUMPUR DITEMUI DITANAM DI BIDOR


BIDOR 1 Dis - Polis menemui mayat lelaki tertanam dalam belukar berhampiran sebuah kilang pasir dipercayai jasad seorang lelaki yang diculik di Kuala Lumpur pada awal bulan lalu sebelum dibunuh dan ditanam di kawasan berkenaan.

IKAN TILAPIA BABI LA PULAK .. !!!Julai yang lalu, heboh dikatakan ikan patin yang diternak di Perak diberi makan bangkai babi berikutan penemuan tulang-tulang babi dalam kolam ikan patin yang pecah. Lihat kisahnya DI SINI.

#KeeperKatMane DAN #SafeeSali LEBIH POPULAR DARI #AktaHasutan ???


KUALA LUMPUR: Kemenangan pasukan bola sepak negara ke atas Singapura semalam dengan jaringan 3 gol berbalas 1 mendapat pelbagai reaksi menarik, tidak kurang juga mencuit hati, di media sosial.

KUDA TERBANG DI LANGIT JEDDAH SELEPAS HUJAN BERJAYA DIRAKAM ... ???


ANTARA percaya atau tidak.... satu video yang sedang hangat di 'pasaran' dunia maya heboh diperkataan.  Dikatakan satu rakaman video berjaya merakamkan seekor kuda terbang selepas hujan di Jeddah. Biar betul.. !!!

Lihat rakaman video berikut  :

MENTERI BESAR PERAK 'BERKAKI AYAM' MELAWAT MANGSA BANJIR DI CHANGKAT JONG..... SEMPOI...


Menteri Besar Perak yang cukup sempoi ini. Dengan berkaki ayam, DS Zambry Abdul Kadir meranduk air banjir melawat mangsa bencana banjir di Changkat Jong, Teluk Intan, Perak. Lebih mengagumkan adalah beliau turut ditemani oleh isterinya yang turut berkaki ayam dan berpakaian baju kurung.