Sunday 17 November 2013

MALANG GADIS SUNTI.... TERPAKSA JADI HAMBA SEKS AKIBAT BIMBANG VIDEO SEKS DISEBARKAN

BATU GAJAH – Disebabkan bimbang rakaman klip video memaparkan dirinya diperkosa disebarkan, seoranggadis berusia 15 tahun terpaksa menjadi hamba seksteman lelakinya sejak dua bulan lalu.

KISAH BEKAS SAMSENG MELAYU SINGAPURA PERNAH JADI GURU MENGAJI AL-QURAN

Yan Bai - Bekas Ketua Samseng Melayu Dedah Kisah Diri

Siapakah jejaka di dalam gambar di atas? Anda kenalkah ? Adakah beliau adalah rakan, saudara, jiran atau seseorang yang anda kenali..... Mungkin anda boleh meneka siapakah dirinya yang sebenar melalui eksesori yang menghiasi jari dan lehernya... Nak tahu mengenai beliau.......... Ini kisahnya....

( VIDEO ) - WAJAH WANITA DEDAHKAN RESTORAN VANGGEY GUNAKAN NAJIS MANUSIA SEBAGAI PELARIS

http://www.youtube.com/watch?v=GC7y-UtGZU0

Inilah wajah wanita yang hanya mahu dikenali sebagai Ze Aida yang didakwa menyebarkan fitnah melalui laman sosial Facebook terhadap Restoran Nasi Vanggey, Greentown. 

SUAMI MUALAF JADIKAN LELAKI JAMBU TEMAN SEPEJABAT SEBAGAI PEMUAS NAFSUKuala Lumpur : Selama 20 tahun berkahwin, Rahmah, 53, dilimpahi pelbagai kemewahan. Rumah tangganya bahagia walaupun suaminya mualaf, dia taat pada perintah agama dan sangat menyayangi dua anak mereka.

Bagaimanapun, semuanya berubah secara mendadak sejak tiga tahun lalu apabila suaminya yang berusia 48 tahun dan berasal dari United Kingdom berkenalan dengan seorang lelaki berumur awal 30-an yang juga rakan sepejabat sebelum menjalin hubungan songsang.

“Sejak awal perkahwinan, saya diberi segala kemewahan, malah perumahan elit menjadi tempat tinggal saya, hanya keluarga kami menginap di situ, selebihnya golongan profesional warga asing.

SURAT BAPA KARYNA MOHON ANAK DIKECUALIKAN DARI BACA YASSIN DAN SOLAT BERJEMAAH DI SEKOLAH


Seorang bapa telah menulis surat kepada sebuah sekolah menengah di Putrajaya untuk meminta pengecualian anaknya, Karyna menyertai sebarang aktiviti keagamaan yang dianjurkan pihak sekolah seperti bacaan Yassin, solat berjemaah dan lain-lain lagi. Samaada ini permintaan Karyna sendiri atau kemahuan ayahnya tidak dapat dipastikan.

PADAH BELAJAR SILAT HANYA MELALUI #WhatsApp


Kehebatan yang diidamkan, bala pula yang bertandang. Itulah nasib dialami tiga pemuda yang cuba menggunakan jalan pintas untuk menguasai ilmu persilatan.

HASSAN ALI AKAN SERTAI PAS SEMULA, JIKA PAS PERJUANGKAN ISLAM DAN MEMARTABATKAN MELAYU

Hasan Ali sedia sertai Pas semula jika perjuang Islam, martabat Melayu - Terbakor

Bekas Pesuruhjaya Pas Selangor, Datuk Dr Hasan Mohamed Ali sedia mempertimbangkan untuk kembali menyertai Pas jika parti itu betul-betul memperjuangkan Islam, memartabatkan Melayu, menjaga kesucian institusi diraja dan Perlembagaan negara.

5A UPSR DAPAT HADIAH MINI COOPER - BAPA SEKADAR TUNAI JANJI

Siti Nur Fatini Zulaikha Zukila, murid Tahun Enam Sekolah Kebangsaan Zainab 1, tidak menyangka bapanya, Zukila Deraman, 36, benar-benar menunaikan janjinya apabila dia berjaya memperoleh 5A dalam Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) kelmarin. Dia dihadiahkan sebuah kereta Mini Cooper berharga RM210,000 oleh bapa berikutan kejayaannya tersebut.
1395428_10202585333098450_637243808_n

ABU SAYYAF DISYAKI TERLIBAT BUNUH DAN CULIK PELANCONG TAIWAN DI SABAH


KUALA LUMPUR : Kumpulan pengganas Al-Qaeda Abu Sayyaf dipercayai terbabit dalam kes culik dan bunuh, dua pelancong Taiwan di Pulau Pom Pom, Semporna, Sabah, awal pagi semalam.

WANITA SEBAR FITNAH RESTORAN NASI GANJA GUNAKAN NAJIS SEBAGAI PELARIS, MOHON MAAF.....


Seorang wanita yang hanya mahu dikenali sebagai Ze Aida menyatakan permintaan maaf secara terbuka, setelah didakwa menyebarkan fitnah melalui laman sosial Facebook terhadap Restoran Nasi Vanggey, Greentown. 

AMMAR ALFIAN TAYANG BODI SASA CARI PELANGGAN ..???

ammar alfian

Dia ialah Ammar Alfian Aziz. Siapa dia tu..??? Filem KL GANGSTER 2 arahan Syamsul Yusof tidak keterlaluan jika dikatakan sebagai filem yang melonjakkan namanya di dunia seni  tanahair, bergandingan dengan Rosyam Nor.