Tuesday 7 January 2014

FOTO 18SX : SONAGACHI.... KAWASAN PELACURAN PALING KOTOR DAN TERBESAR DI ASIA !!!

681538949_2vDdh-L-1

SONAGACHI adalah kawasan rumah pelacuran yang terbesar…bukan saja di India, tetapi juga di Asia!Terdapat kira-kira 10,000 pelacur di daerah ini, yang mempunyai beratus-ratus rumah pelacuran bertingkat-tingkat, seperti sebuah apartment.

ISU BUGHAH : KENYATAAN RASMI MUFTI PERAK

mufti perak

BANGI, 6 Jan – Mufti Perak, Tan Sri Harussani Zakaria hari ini mengeluarkan satu kenyataan rasmi sebagai penjelasan berhubung kenyataannya dalam isu bughah.

BALAI POLIS PASIR PUTEH DI SERANG MAT REMPIT

Gambar hiasan.
Hiasan

Ipoh : Lebih 100 mat rempit mengepung Balai Polis Pasir Puteh di sini, sebelum memecahkan cermin sebuah kereta di kawasan letak kereta balai berkenaan hingga memaksa siren dibunyikan bagi menyuraikan kumpulan samseng jalan raya itu.

SMS INFO PALSU KECURIAN DATA


Kebelakangan ini terdapat satu maklumat yang disebarkan melalui pesanan ringkas, media sosial dan emel untuk mengingatkan orang ramai supaya tidak menghubungi semula panggilan telefon yang diterima dengan paparan kod +375 atau +371 pada permulaan nombor.

JASAD BAYI MASIH SEMPURNA : METRO TIPU PEMBACA ???


Lihat gambar di atas dengan memberikan tumpuan pada imej di dalam kotak berwarna kuning. Gambar tersebut di 'print skrin' dari myMetro dengan tajuk berita Jasad bayi masih sempurna.

PELIK : REMAJA LELAKI DICULIK DAN DIPUJA OLEH KUMPULAN BERJUBAH HITAM, KEJADIAN KALI KE-4


Rawang : Diculik kemudian dibogelkan sebelum dibalut kain putih seperti dikafan dan seterusnya dipuja dari waktu Maghrib sehingga Subuh. Itu pengalaman menakutkan yang dilalui seorang remaja, selama tiga hari.

GEMPAR !!! MAYAT WANITA SEPARUH BOGEL TERGANTUNG DI DAHAN POKOK DURIAN


Penemuan mayat wanita yang tergantung ini, dengan hanya memakai baju dalam dan seluar dalam, benar-benar menggemparkan penduduk sekitar Sungai Choh, Hulu Selangor pagi tadi.

AWAS !!! LELAKI MENYAMAR WARTAWAN MEDIA PRIMA TIPU RAMAI GADIS REMAJA....PERINGATAN PADA SEMUA : 

LELAKI INI DIDAPATI MENIPU REMAJA SEKITAR BANDAR SEREMBAN DENGAN MEMBERI PELUANG UNTUK MENCARI PELAKON TAMBAHAN , MENYAMAR SEBAGAI WAKIL Media Prima, 3 REMAJA PEREMPUAN DARI RANTAU TELAH SEMPAT DI TIPU DENGAN MENGARAH REMAJA TERSEBUT MENYERAHKAN HP, WALLET DAN SEGALA BARANG YANG DIBAWA UNTUK DI SIMPAN DI DALAM LOCKER UNTUK MUDAH KAN KERJA PENGAMBARAN. 

DR. MAZA SAHKAN PAS TIDAK AKAN LAKSANAKAN HUDUD....


RAJA NOOR JAN SHAH : SULTAN MELAKA ?? SULTAN PERAK ???


MELAKA : Mahkamah Keadilan Antarabangsa (ICJ) tidak mempunyai hak untuk mengiktiraf Raja Noor Jan Shah Raja Tuah sebagai Sultan Melaka seperti didakwa sendiri oleh beliau.