Sunday 2 September 2012

25 WANITA DENGAN FIZIKAL LUARAN YANG SANGAT PELIK DI DUNIA


Kali ini saya postkan 25 perempuan yang mempunyai badan paling ekstreem di dunia sama ada terbesar, terkecil, terpanjang, terpendek dan macam-macam lagi..jom kita mulakan dengan yang pertama, namanya Svetlana Pankratova yang memiliki kaki terpanjang di dunia….Enjoyyy!!

1. Perempuan Kaki Terpanjang di Dunia

Svetlana Pankratova memiliki kaki terpanjang di dunia seperti mana yg tercatat dalam new Guinness Book of World Records….. panjang kakinya adalah 132cm…..panjangkan..Dalam pic yg kat bawah tu adalah Mr Pingping yg mana adalah lelaki terkecil di dunia kini.

KERUSI URUT DALAM BAS MEWAH PKR JELAJAH MERDEKA RAKYAT UNTUK ELAK ANWAR MENCARI RUMAH URUT LEPAS CERAMAH....???Gambar rahsia sudut dalaman bas PKR yang ada kerusi urut.Khalid Ibrahim terpaksa menyediakan kerusi ini untuk mengelakkan Anwar mencari rumah urut selepas penat berceramah.

Ianya selepas video Anwar Ibrahim berurut di Thailand tersebar di Youtube.

SUMBER : MyMassa

LAJIM UKIN MENYESAL....???

MENANGIS AIR MATA DARAH SUDAH TIDAK BERGUNA
Berita yang baru kami terima bahawa Lajim yang sedang mengusahakan sebuah parti baru dijangka tidak sempat untuk melakukannya memandangkan PRU13 semakin dekat. 

Alternatif lain ialah Lajim akan bertanding atas tiket Bebas bukan Pkr jauh sekali Pas. Tahu mengapa?

Semasa Lajim silap langkah dengan mengambil keputusan keluar UMNO dan bertindak menyokong Anwar, Lajim dikatakan menerima jutaan ringgit dari Anwar! Tahu apa berlaku? Lajim hanya dapat air liur Anwar sahaja!Dengan hanya dijanjikan jawatan Ketua Menteri sekiranya berjaya menarik lebih ramai YB-YB BN.

Kegagalan Lajim menyebabkan Anwar terus meludah dan menjauhkan diri dari Lajim. Bagi Anwar, Lajim kelulusan SPM sudah menjadi tikus busuk. Anwar tidak hendak mendekatkan diri lagi.

Mahu tidak mahu, Lajim mempunyai dua pilihan. Menubuhkan parti baru atau bertanding bebas. Kasihan Lajim, diperbodoh-bodohkan oleh Anwar... MyMassa