Monday 15 July 2013

CALON PAS GIAT 'CARI MAKE' NAK BAYAR 56 SAMAN DAN IKAT JAMIN...???

54 SAMAN


Calon Pas untuk PRK Kuala Besut ini sememangnya seorang yang penuh dengan kontroversi dan Pas sememangnya telah melakukan kesilapan yang besar apabila menama dan meletakkan Che Long sebagai calon nya untuk PRK N01 Kuala Besut kali ini. 

TERKINI !!! UITM SHAH ALAM TERBAKAR...???!!!


Berita dari seorang pelajar di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam mendakwa sedang berlaku kebakaran ketika ini...(sebentar tadi).

PRK DUN KUALA BESUT : CALON PAS KENA 'KING CONTROL'...HA! HA! HA!


BESUT – Pas memutuskan untuk tidak membenarkan Azlan @ Endut Yusof, calonnya bagi Pilihan Raya Kecil (PRK) Kuala Besut, membuat kenyataan secara spontan kepada media.

PRK DUN KUALA BESUT : PAS TIDAK HIRAU RAMADHAN AL-MUBARAK, TETAP SEBARKAN FITNAH CALON BN


“Saya ibunya, saya yang melahirkan dia. Di kampong Nail inilah saya yang melahirkan Tengku Zaihan, “ kata Nik Yah binti Mat Daud, bonda kepada calon BN, Tengku Zaihan Che Ku Abdul Rahman.

BLOGGER PORNO MAKAN BABI, BERI KETERANGAN DI SKMM....APA HASILNYER..???


Pasangan yang mempersendakan Ramadan, Alvin Tan dan Vivian Lee tiba di pejabat Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) di Bangunan Sultan Abdul Samad pada pagi tadi bagi memberi keterangan.

KARYAWAN BANTU SHEEDA AMBIL SEMULA ANAK DI RUMAH BEKAS SUAMI

Sheeda Dangdut Serang Bekas Suami?

Pelantun lagu, Angkat Kaki, Sayyida Beevi atau lebih dikenali dengan panggilan Sheeda terpaksa menyerbu rumah bekas suaminya bagi berjumpa dengan anak bongsunya, Nur Fazlinda.