Monday 18 November 2013

KES KEMALANGAN JALANRAYA KERANA USIA KERETA ATAU SIKAP PEMANDU ...???


Kewangan rakyat Malaysia akan menjadi semakin lemah selepas ini. Digasak untuk terus berhutang-hutang bagi memenuhi keperluan hidup di Malaysia.

RUPA-RUPANYA... DAH 2 TAHUN JALANI SIDEK BERNIKAH DENGAN ZALEHA

gambar kahwin

Rupa-rupanya Jalani Sidek dan Datin Seri Zaleha Mohd Khalid telah pun bergelar suami isteri sejak 2 tahun yang lalu. Namun perkahwinan tersebut terpaksa dirahsiakan daripada media massa atas permintaan nereka berdua. Berita tersebut hanya diketahui oleh ahli keluarga dan wartawan yang rapat dengan Jalani dan Zaleha.

SOLAT HAJAT DAN SUJUD SYUKUR DI ATAS JAMBATAN KEDUA PULAU PINANG


Alhamdulillah.... akhirnya kerja-kerja pembinaan Jambatan Kedua Pulau Pinang telahpun siap sepenuhnya dan akan dibuka kepada orang ramai dalam jangka masa terdekat.

PENDEDAHAN - SIAPA TIMBALAN KETUA UMNO BAHAGIAN DI PERAK YANG DITANGKAP SPRM DI LCCT ...???


Beberapa hari yang lepas, heboh di media sosial, tentang penahanan seorang Timbalan Ketua Bahagian UMNO Perak di LCCT semasa baru pulang dari 'makan angin' di Indonesia.  Ketika itu, admin ambil sikap tunggu dan lihat, bimbang jika ianya sekadar fitnah atau khabar angin....

TUN M MASUK IJN, DOKTOR BERPUAS HATI DENGAN KEMAJUAN, SEMOGA ALLAH SENTIASA MEMBERIKAN KESIHATAN YANG BAIK KEPADA BELIAU....

KUALA LUMPUR  -  Bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir  Mohamad hari ini dimasukkan ke Institut Jantung Negara (IJN) akibat jangkitan dada.

BERTUDUNG DIKATAKAN KUNO OLEH BAPA MOHON ANAK DIKECUALIKAN AKTIVITI KEAGAMAAN DI SEKOLAH


Kecoh dua tiga hari ini mengenai surat seorang bapa kepada pihak sekolah yang meminta anaknya dikecualikan dari pembelajaran perkara asas agama Islam di sekolahnya.
Memang sah kewujudan data murid tersebut dan surat tersebut bukan sengaja digembar-gemburkan.
Di bawah adalah surat tersebut.....

MOTIF PENCULIKAN ISTERI PELANCONG TAIWAN BERKEMUNGKINAN KERANA HARTA KEKAYAAN

Post Pic

KUALA LUMPUR : Pelancong warga Taiwan, Chang An Wei yang diculik dari sebuah resort di Pulau Pom Pom, Sabah berkemungkinan menjadi sasaran utama kumpulan lelaki bersenjata kerana menganggap wanita berusia 58 tahun itu sebagai sasaran berprofil tinggi kerana kaitannya dengan Christine Chow Mei-ching, isteri kepada Presiden Taiwan, Ma Ying-jeou.

TIADA REMAJA HILANG DI VILLA NABILA...???

SELEPAS heboh di media sosial berita sekumpulan 23 remaja hilang di Villa Nabila, JB... Baca di sini ..... Bagaimanapun, Pemangku Ketua Polis Daerah Johor Bharu Selatan, Superintendan Abd. Samad Salleh, menafikan berita kehilangan 23 individu itu. Ikuti seterusnya.....

DATUK DR. SHEIKH MUSZAPHAR TERKILAN FILEM EKSPEDISINYA KE ANGKASA LEPAS MASIH BELUM SIAP

Angkasawan Negara, Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor terkilan apabila filem mengenai perjalanannya ke angkasa lepas yang diberi judul No.1 – 10 Hari: 21 Jam: 14 Minit Di Pintu Ajal masih belum siap.
Muszaphar berkata, filem rakaman perjalanannya ke angkasa lepas selama 10 hari pada tahun 2007 itu sepatutnya ditayangkan pada Mac lalu namun perlu dirombak semula apabila dia tidak berpuas hati mengenai beberapa perkara dalam pembikinan tersebut.
Sheikh Muszaphar Terkilan Filem 'No.1 - 10 Hari: 21 Jam: 14 Minit Di Pintu Ajal' Belum Siap - Terbakor

GEMPAR !!! 23 REMAJA HILANG DI TEMPAT PALING BERHANTU.... VILLA NABILA... MASIH BELUM DITEMUI

Pintu masuk ke Villa Nabila

Villa Nabila dikatakan tempat paling berhantu atau lebih tepat dikategorikan sebagai KEDIAMAN MAKHLUK HALUS PALING POPULAR di Malaysia. Villa Nabila pernah disenaraikan oleh Expedia Amerika Syarikat, berada ditangga pertama sebagai tempat paling berhantu untuk dilawati....  Baca seterusnya  DI SINI....

ISLAM TERUS DIHINA DI MEDIA SOSIAL... APA TINDAKAN ANDA DAN PIHAK BERKUASA...???

Sebagai orang yang mengaku bahawa 'Islam Agamaku', anda tidak rasa sakit hati ke bila tengok print screen di bawah....