Wednesday 5 November 2014

CERITA DISEBALIK PENEMUAN JENAZAH ARWAH ADIK RAFIKIN DI CELAH BATU


Pelajar Sekolah Menengah Sains (SMS) Sultan Mahmud yang hilang ketika menyertai acara maraton Cabaran Antarabangsa Gunung Terom, Sekayu, ditemui mati, kira-kira jam 6.35 petang kelmarin dan telah selamat dikebumikan malam semalam.... 

PONTIANAK BERKELIARAN DI HOSPITAL BANTING ???


Imej lembaga kononnya didakwa menyerupai pontianak di Hospital Banting yang dirakamkan oleh pihak tertentu kini mula tersebar di laman sosial Facebook (FB) sekali gus menimbulkan tanda tanya dalam kalangan masyarakat.

OPS PATI.. BONGKAR TEMPAT BUAT ROJAK DAN CENDOL MENJIJIKKAN... !!!


Lain yang dicari, lain yang ditemui.

Dalam operasi pendatang asing malam tadi di Puchong, Selangor; penguatkuasa Imigresen menemui rumah yang dijadikan tempat membuat cendol dan rojak yang menjijikan.

Rumah ini dihuni warga Bangladesh.

'SAMSENG ASRAMA' MAKIN MENJADI-JADI.. PDRM MOHON IBUBAPA MANGSA BULI BUAT LAPORAN POLIS !!!

Video buli

SHAH ALAM – Polis setiap negeri sedang giat mengesan sekolah dan pelajar yang terlibat dalam dua klip video aksi buli yang tersebar di laman sosial, baru-baru ini.

Pemangku Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Seri Mohamad Fuzi Harun dalam satu kenyataan berkata, arahan khusus telah diberikan kepada semua pesuruhjaya polis dan ketua polis negeri bagi mengesan perkara tersebut.

GADIS ULAR PERLU MENUTUP AURAT JIKA MAHU TERUSKAN PERSEMBAHAN

Pameran Gadis Bersama Ular Kelantan

KOTA BHARU 5 Nov - Kerajaan negeri memberi amaran untuk menghentikan Pameran Gadis Bersama Ular di Muzium Negeri di sini, sekiranya wanita berkenaan gagal mematuhi peraturan menutup aurat.

AMALAN MAKAN DAGING MENTAH : LELAKI ARAB 62 KALI BERKAHWIN, 5 KALI SENGGAMA SETIAP HARI ... !!!


Tu dia aihh.... sehari 24 jam... bayangkan 'hubungan intim' 5 kali sehari !!!  Bermakna setiap 5 jam beliau akan 'beraksi'... Tokeh minyak agaknya.... Tak perlu kerja, duit berkepok2 dalam bank ! He..he... he....