Friday 6 June 2014

RAHSIA BESAR FRANCIS YEOH DIKETAHUI JACKIE CHAN ???


Francis Yeoh main belakang sama Anwar untuk paksa TNB beli letrik lebih mahal?

Menurut kisah yang didedahkan oleh ABITW di SINI, Menteri Kewangan ketika itu, Dato Seri Anwar Ibrahim adalah orang yang mengarahkan TNB supaya membeli letrik yang dijana pada harga mahal oleh YTL kepunyaan Tan Sri Francis Yeoh.

HAI-O TIDAK PERNAH MENYINTAI FAFAU ???


Untuk makluman anda, sebelum ini terbit desas-desus yang menyatakan perubahan Fafau memakai tudung adalah kerana sedang asyik bercinta dengan seorang pemain bola sepak. Lantaran itu, orang ramai membuat tekaan bahawa pemain itu ialah Hai O.

MENYAMAR SEBAGAI DATUK, BAPA ARTIS WANITA POPULAR DITAHAN POLIS


Shah Alam : 

Kegiatan bapa kepada artis wanita popular yang menyamar sebagai Datuk untuk menipu berakhir apabila dia ditahan sepasukan anggota polis di sebuah restoran di Bukit Tinggi, Klang, petang semalam.

MP KOTA BELUD 'BERGADUH' DENGAN LIM GUAN ENG ???YANG INI PULA DIPETIK DARI FB RAHMAN DAHLAN UNTUK ANDA RENUNG-RENUNGKAN :

Salam. Saya kongsi respon Sdra Lim Sian See yang di muat naik di laman Facebooknya terhadap surat terbuka Lim Guan Eng kepada pengundi di Teluk Intan. 

DAP KECAM ISLAM SEKAT HAK BERAGAMA BUKAN ISLAM


KUALA LUMPUR, 6 JUN : 

Tindakan JAIS menyerbu satu acara perkahwinan Hindu membabitkan pengantin yang beragama Islam baru-baru ini telah menimbulkan ketidak puasan hati beberapa pemimpin Pakatan Rakyat.

KEMALANGAN MAUT 3 BERANAK YANG MAHA DAHSYAT YANG TIDAK PERNAH TERFIKIRKAN.....


RASANYA tidak tergamak untuk memaparkan kisah kemalangan ngeri yang berlaku ini untuk ditatap oleh pembaca sekalian. Perlakuan yang tidak pernah terfikirkan akan berlaku sebelum mereka ditimpa kemalangan maut itu adalah sesuatu diluar jangkauan akal fikiran ku. Apapun, aku paparkan ini bukan untuk mengaibkan sesiapa, Ianya bertujuan tidak lain tidak bukan untuk diambil pengajaran daripadanya....semoga kita semua terpelihara dari azab Allah di dunia dan akhirat....