Friday 2 May 2014

NOVEL SYIAH : KDN WARTAKAN PENGHARAMAN 'PEREMPUAN NAN BERCINTA'


PUTRAJAYA 2 Mei : 
Kementerian Dalam Negeri (KDN) mewartakan Perintah Larangan terhadap penerbitan novel `Perempuan Nan Bercinta’ karya Faisal Tehrani kerana mungkin memudaratkan ketenteraman awam.

BRUNEI LARANG KALIMAH ALLAH DIGUNAPAKAI OLEH KAFIR.....


TABIKLAH.... xde pun rakyatnya yang berdemonstrasi membantah ...!!! Tak de pun himpunan haram jalanraya....  Anwar tak nak arahkan  penyokong2nya di Brunei buat demo jalanan..???

(FOTO) : AKSI PRAMUGARI KETIKA DALAM PENERBANGAN YANG MENGGEMPARKAN !!!


Eddie Putera adalah seorang jurufoto yang terkenal di kalangan insan-insan yang berada di lapangannya. Beliau sering berkongsi pengalamannya ketika travel ke mana-mana lokasi pengambaran yang beliau singgah.

#MH370 : JANGKAAN SYARIKAT PENEROKAAN DARI AUSTRALIA TIDAK TEPAT ??? TIADA APA DITEMUI DI TELUK BENGGALA ???


KUALA LUMPUR – Tiada apa yang ditemui di Teluk Benggala berhubung laporan syarikat pencarian yang berpangkalan di Adelaide, Australia yang percaya mereka mungkin telah mengesan serpihan pesawat MH370.

AHLI ARKEOLOGI MARIN BRITAIN YAKIN SERPIHAN DI PERAIRAN VIETNAM ADALAH MILIK PESAWAT #MH370

MERCURY PRESS & MEDIA LTDAKERS menunjukkan serpihan yang dianggapnya daripada pesawat MH370 pada skrin komputernya. Ahli arkeologi marin Britain percaya lokasinya di perairan Vietnam
LONDON - Seorang ahli arkeologi marin Britain mendakwa menemui serpihan sebuah pesawat Penerbangan Malaysia (MAS) yang hilang di sebuah lokasi sejauh 4,800 kilometer dari zon pencarian masa kini di selatan Lautan Hindi, lapor akhbar MailOnline semalam.

#BANTAHGST : INILAH WAJAH-WAJAH YANG TERLIBAT PERGADUHAN SAMM VS UNIT AMAL PAS
GAMBAR wajah-wajah di atas adalah dipercayai sebahagian dari mereka yang terlibat dalam pergaduhan yang tercetus membabitkan anggota SAMM dengan Unit Amal PAS di Perhimpunan Haram BantahGST semalam. Yang paling mendukacitakan adalah kesemua mereka adalah MELAYU....

AURA WHITE PILIH NATASHA HUDSON DAN AMYRA ROSLI GANTI HANEZ SURAYA


Akhirnya pihak Aura White telah sebulat suara  memilih Pelakon dan model Natasha Hudson dan pelakon baru yang semakin meningkat naik, Amyra Rosli bagi menggantikan Hanez Suraya...

MISHA OMAR SAH ISTERI FIROS EZZWAN ROSSLY


ALHAMDULILLAH.....TAHNIAH......
 Misha Omar atau nama sebenarnya Samihah Omar telah selamat sah bergelar isteri kepada juruterbang Syarikat Penerbangan Malaysia (MAS) Firos Ezzwan Rossly sekitar 9.30 pagi tadi, dalam majls akad nikah yang berlangsung di Hotel Renaissance, Kota Bahru, Kelantan.

SAMSENG SAMM MAKI UNIT AMAL PAS "UNIT AMAL PUKIMAK" !!!

“Bang saya nak tanya, Unit Amal mana yang tumbuk dahi kawan saya tadi?” ujarnya dengan nada marah.

Namun petugas Unit Amal PAS yang ditemui petang tadi gagal memberikan menjawab dan menyatakan tidak tahu mengenai kejadian tersebut sambil memintanya agar bersabar.

( VIDEO ) : RAKAMAN PERBUALAN ANTARA KOKPIT #MH370 DAN MENARA KAWALAN


Rakaman audio perbualan antara kokpit MH370 dan menara kawalan udara Kuala Lumpur didedahkan kerajaan sebentar tadi kepada orang ramai. Berikut adalah rakaman tersebut: