Tuesday 11 March 2014

#MH370 - 8 PEMUDA DENGAR LETUPAN KUAT ARAH TIMUR LAUT PULAU KAPAS ???

LOKASI yang dipercayai bunyi letupan kuat pada hari kehilangan pesawat MH370. FOTO Tg Syamim Tg Ismail

Marang : Lapan pemuda mendakwa terdengar bunyi yang kuat dari arah Timur Laut Pulau Kapas, Marang pada hari kehilangan pesawat MH370.
Kesemua pemuda itu mendakwa terdengar bunyi letupan yang agak luar biasa dan menakutkan ketika berehat di sebuah wakaf di Kampung Pantai Seberang Marang, Marang kira-kira jam 1.20 pagi pada Sabtu lalu. 

#MH370 - SALAH SEORANG PEMEGANG PASPORT PALSU ADALAH PEMUDA WARGA IRAN DAN BUKAN PENGGANAS


Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar hari ini mendedahkan salah seorang dari dua penumpang yang menaiki pesawat MH370 dengan menggunakan pasport palsu merupakan lelaki warga Iran berusia 19 tahun.

#PRKDUNKAJANG - KENDERAAN RASMI UPM DIGUNAKAN UNTUK KEMPEN PEMBANGKANG !!!


Naib Cabselor UPM yang bertanggungjawab kepada pengurusan Universiti Putra Malaysia hendaklah menjelaskan mengapa kenderaan rasmi UPM digunakan untuk tujuan kempen Pilihanraya Kecil di Kajang. Semasa PRU 13 tahun lalu, seorang pensyarah di UPM dikesan telah mengeksploitasi sebilangan kecil pelajar-pelajar UPM untuk berkempen terang-terangan kepada sebuah parti pembangkang.

#PRAYFORMH370 - MESEJ AUDIO UNTUK MH370.... PULANGLAH.......SAYU rasanya mendengar mesej audio yang dikatakan dihantar oleh menara kawalan trafik Beijing kepada pesawat MH370 yang masih tidak ditemui sehingga kini.

#MH370 - ( VIDEO ) BEKAS KETUA PILOT BOEING 777-200 BAGI CADANGAN PALING TEPAT MH370 AKAN DITEMUI


Saya rasa, dalam banyak-banyak "pakar kapal terbang", "pakar juruterbang" dan segala jenis pakar yang dipanggil untuk merungkai kehilangan pesawat MH370 ni, tiada sesiapa pun boleh menandingi komen atau kenyataan Kapten Norudin Abdul Majid ni...

#MH370 - MISTERI SET SIMULASI PENERBANGAN BOEING 777 DI BILIK KHAS RUMAH PILOT MH370....


Juruterbang pesawat Boeing 777 MH370, Kapten Zaharie Ahmad Shah merupakan seorang juruterbang berpengalaman yang bukan sahaja mampu menerbangkan Boeing 777 di udara, malah pesawat itu turut ‘diterbangkan’ di rumahnya.

#MH370 - 'RAJA BOMOH SEDUNIA NUJUM VIP' TURUT MEMBANTU MENCARI KEHILANGAN PESAWATSEPANG : Kehilangan pesawat MH370 sejak Sabtu lepas turut mendapat perhatian "Raja Bomoh Sedunia Nujum VIP" Ibrahim Mat Zin.