Wednesday 1 May 2013

JET PERIBADI ANWAR BAWA MASUK WARGA ASING UNTUK MENGUNDI...???


Ketua Umum PKR, Anwar Ibrahim akan mendedahkan senarai syarikat penerbangan yang didakwa digunakan Umno-BN untuk membawa masuk warga asing bagi mengundi semasa Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13), Ahad ini.

#PRU13 : PEGAWAI PENERANGAN PAS KELANTAN TIDAK AKAN SOKONG PAS..???


Apakah ini tanda-tanda awal, PRU13 ini  PAS akan tersungkur di Kelantan ..???

Ustaz Abdul Hamid Derani seorang ahli Pas yang juga penceramah serta pegawai penerangan Pas Kelantan hari ini berkata beliau tidak akan memberi sokongan kepada partinya pada pilihanraya kali ini kerana berpendapat sekiranya Pakatan berjaya menawan Putrajaya maka malapetaka akan berlaku kepada negara ini. 

LAHAD DATU : DALANG BAKAL DIKETAHUI


Misteri siapa dalang di sebalik insiden pencerobohan pengganas di Lahad Datu yang mengorbankan 10 orang anggota keselamatan kini semakin terungkai.

Ini berikutan PDRM akan menghantar pegawainya ke sebuah negara jiran dalam masa terdekat untuk merakam keterangan pengendali laman web Malaysia Today, Raja Petra Kamaruddin.

AZLAN U-TURN ..'LANGGAR LARI' ANWAR IBRAHIM YANG 'TAK BAYAR DUIT TEBUSAN'....!!!


Sebenarnya.. tajuk di atas mungkin sesuai menggambarkan makhluk Allah seperti dalam gambar di atas...dialah manusia yang tidak tetap pendirian....tidak ubah umpama lalang.... peliknya dia merealisasikan 'lalang' pada dirinya itu terhadap anak kandungnya sendiri....

KUALA LUMPUR 1 Mei - Bapa Saiful Bukhari, Azlan Mohd Lazim hari ini menarik semula kenyataannya pada 8 Mac lepas yang mendakwa insiden liwat ke atas anaknya oleh Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim merupakan konspirasi politik.

IDENTITI 'ISTERI KEDUA' TUAN PUNYA SPENDE PUTIH SUDAH DIKENAL PASTI.....


Nama Wanita Simpanan Mustapha Ali: Aishah Baby Binti Badar....
Alamat Kondo : BLOK D, TINGKAT 2, NOMBOR 3, D-2-3
Nama Kondo: EVERGREEN SCOT PINE CONDOMINIUM,SELANGOR.
Rumah Keluarga : Lorong Durian Sakat, Bandar Baru Sg. Long, Kg. Jawa, Klang.
Jenis kereta : Toyota Wish
Nombor Kenderaan: WSE 2512

MUSTAPHA ALI TERDESAK TERPAKSA BELI SIJIL NIKAH PALSU DI SONGKHLA...???


SELEPAS pendedahan ini http://mymassa.blogspot.com/2013/04/biodata-wanita-simpanan-mustapha-ali.html Mustapha Ali semakin terdesak. Tarikh 3 Mei 2013 semakin dekat. Mari kita baca emel ahli PAS di bawah :

#PRU13 : DAKWAT KEKAL - PUAK HARAMJADAH FITNAH SPR...!!!!


Tinjauan media mendapati dakwat yang dicalit di jari pengundi awal, masih kekal dan tidak hilang walaupun dibasuh beberapa kali dengan air.

 Dakwat warna merah biji saga itu kekal dijari telunjuk sebelah kiri mereka setelah beberapa pengundi awal yang terdiri daripada anggota polis, diminta oleh pemberita dan jurugambar membasuh tangan mereka.