Monday 22 July 2013

FINALIST RATU CANTIK MISS MALAYSIA WORLD 2013 YANG DIGUGURKAN, TEMPELAK MUFTI, ANGGAP KUBUR MASING-MASING......


DUA daripada empat gadis Muslim yang digugurkan daripada senarai finalis pertandingan ratu cantik Miss Malaysia World 2013 iaitu Wafa Johanna De Corte, 19, dan Sara Amelia Bernard, 20, mempertikaikan dan mempersoalkan keputusan melarang penglibatan mereka dalam pertandingan itu.

APABILA ISLAM SEKADAR NAMA SAHAJA......................

22 Individu Islam Ditahan Minum Arak


gari 1

BUTTERWORTH – Sembilan wanita antara 22 individu Islam yang ditahan kerana mengambil minuman keras di premis hiburan di Seberang Jaya dan Perai di sini awal pagi semalam.

PAS MERIAHKAN KEMPEN PRK DUN KUALA BESUT DENGAN ADU DOMBA DAN FITNAH


“Benarkan Mohd Abiah penyokong kuat Idris? Mungkin Idris boleh menjawabnya namun adalah sesuatu yang tidak logic mengatakan orang ini sebagai penyokong kuat Idris kerana jika penyokong kuat, kenapa dia meninggalkan Idris yang berjuang untuk memenangkan Kuala Besut dengan majority 4,000 undi kepada Barisan Nasional (BN)?”

KETUA SYIAH MALAYSIA DAKWA JUMLAH AHLI CECAH 1 JUTA

Mohd Kamil Zuhairi Abd Aziz

SHAH ALAM – Ketua Kumpulan Syiah Malaysia, Mohd Kamil Zuhairi Abd Aziz (gambar) mendakwa jumlah pengikut fahaman itu kini dianggarkan mencecah antara 300,000 dan sejuta orang.

SADIS !!! KEPALA TEMBUS CERMIN KERETA.....TETAPI SELAMAT.....


Seorang wanita terselamat daripada maut apabila kepalanya menembusi cermin kereta selepas mengalami kemalangan yang serius.

KES SODOMY ANWAR/SAIFUL TERTANGGUH.....KARPAL SAKIT TUA...???


Mahkamah yang sepatutnya mendengar rayuan pihak pendakwaan terhadap pembebasan Datuk Seri Anwar Ibrahim daripada tuduhan meliwat Mohd Saiful Bukhari Azlan,hari ini, mungkin ditangguhkan.

( VIDEO ) : PERLAWANAN PERSAHABATAN YANG TEWAS..... MALAYSIA 1 - 4 CHELSEA....Chelsea adalah kelab bolasepak kegilaan admin, secara jujurnya, admin gembira kerana Chelsea menang. Namun dalam masa yang sama agak kecewa......barisan pemain paling hebat dan terkuat Malaysia kecundang...... Tapi dapat membolosi gawang kelab bolasepak gergasi yang pernah menjadi juara Eropah itu, walaupun hanya 1 gol, kira ok lah juga kan.......