Tuesday 28 October 2014

GAMBAR SAIFUL 'LAYAN' ANWAR..... ???


KUALA LUMPUR 28 Okt. - Sekeping gambar Mohd Saiful Bukhari Azlan, pengadu dalam kes Liwat II membabitkan Datuk Seri Anwar Ibrahim, kini menjadi fokus pihak pembelaan semasa perbicaraan di Mahkamah Persekutuan hari ini.

DR. ROHANA TERIMA SMS UGUTAN DARI ANWAR IBRAHIM ???!!!


Kerajaan mesti belajar dari isu UM ini. iaitu sikap pegawai pengurusan UM seperti VC, TNC HEP dan TNC Akademik yang tidak tegas. Perkara ini tidak akan berlaku sekiranya ditangani dari awal lagi. Prof Dr Mohd Amin Jalaludin Naib Canselor Universiti Malaya tidak mahu membuat keputusan dan menyerahkan pada Profesor Datuk Dr. Rohana Yusof TNC HEP. 

MAHASISWA UM REMPUH PAGAR DIKETAWAKAN PENSYARAH SENDIRI ???


Facebooker Harris Nasril menempelak sekumpulan penyokong Datuk Seri Anwar Ibrahim yang bertindak merempuh pintu pagar Universiti Malaya semata-mata untuk membenar Ketua Umum PKR berceramah.

MALAM REMPUH PAGAR UM, PAGI REMPUH PAGAR PENGHADANG MAHKAMAH PULAK.... U OLLS MEMANG HARAM JADAH !!!


TAK sampai 24 jam... perlakuan keganasan puak-puak haramjadah penyokong tegar tadak otak Anwar Ibrahim diulang lagi pagi ini.  Jika malam tadi sekitar jam 9.20 malam, mereka merempuh pintu pagar di Pintu Gerbang utama masuk UM semata-mata untuk membenarkan Ketua Umum PKR itu berceramah. Kejadian hampir sama berlaku di Istana Kehakiman, Putrajaya....

BINATANG APAKAH INI ???


Jeddah – Seorang lelaki Saudi menangkap seekor haiwan menyerupai anjing di padang pasir dan berkata, tidak seorang pun dapat mengenal pasti jenis binatang itu.

APA KE JADAHNYER RAKYAT HAKIM NEGARA ???!!!


1. Rakyat hakim negara hanya ketika pilihanraya bukan utk adili kes jenayah peribadi. Rakyat telah menghakimi BN & kami telah menang PRU13 yg lalu 133/222 kerusi. Anda telah kalah dengan 89/222 kerusi. Anak2 tadika pun faham 133 lebih banyak daripada 89. 

ALUMNI UNIVERSITI MALAYA PALING CELAKA YANG PERLU ANDA KETAHUI !!!!!


Bila aku melihat pintu pagar KL UM dirempuh, aku melihat ianya sekadar skrip ulangan yang pernah berlaku di UPSI awal Januari 2012.

LAGI GAMBAR MEMALUKAN UNIVERSITI TERTUA DI MALAYSIA.....


INIKAH wajah-wajah dan tingkah laku bakal-bakal pemimpin generasi masa depan ??? Rela dan sanggupkah kalian membiarkan anak-anak dan cucu-cucu seterusnya keturunan kalian untuk diperintah oleh manusia perusuh seperti ini ???

KEMARUK MAHUKAN ANAK TABUNG UJI.... TIBA-TIBA JUPE UMUM HIDAP BARAH SERVIKS TAHAP 2A !!!JAKARTA: Dunia hiburan Indonesia hari ini dikejutkan dengan pengakuan daripada bintang popular Julia Perez yang menyatakan bahawa beliau menghidap barah serviks.