Friday 27 December 2013

( VIDEO ) - REMAJA LELAKI MEMELUK ISLAM KETIKA BERUSIA 15 TAHUN DAN BERKAHWIN DIUSIA 18 TAHUNUsia yang muda dan masih bersekolah bukanlah penghalang untuk anak muda ini mendalami agama Islam sekaligus mengambil keputusan memeluk Islam tanpa pengetahuan kelaurganya, kini beliau telah berusia 18 tahun dan telah mendirikan rumahtangga.

BUNG MOKHTAR MENGAKU KALAH KEPADA CYBERTROOPERS .... ??

Serangan Bertali Arus Cybertroopers: Bung Moktar akan tutup akaun Twitter?

Serangan Bertali Arus Cybertroopers : Bung Moktar akan tutup akaun Twitter?

DALANG SINDIKET CURI DATA PENGGUNA ATM, LELAKI WARGA POLAND DITAHAN


KUALA LUMPUR - Polis menumpaskan satu sindiket mencuri maklumat dan wang pengguna mesin pengeluaran wang automatik (ATM) dengan menggunakan alat pengimbas data setelah menahan seorang lelaki warga Poland di pusat beli-belah Suria KLCC di sini Rabu lalu.

BERNIAT MENENTANG ISLAM AKHIRNYA PELUK ISLAM, YANG BERAGAMA ISLAM MERAIKAN PERAYAAN KRISMAS....


ALHAMDULILLAH..... Ibrahim Killington, semula ingin menyertai tentera untuk melawan Islam, tapi kemudian hatinya terpaut oleh Al Quran dan Islam!

Berikut ini adalah kisah seorang mualaf asal Inggeris. Berpunca dari keinginan untuk mengkaji paganisme dan bahkan berniat bergabung dalam tentera untuk melawan Islam, namun akhirnya boleh mencari cahaya dan hidayah Islam,.....ini kisahnya :

PETUA TUN M UNTUK ATASI BARANG NAIK


Putrajaya boleh meningkatkan pendapatan melalui pengurangan kos dan bukan melalui kenaikan harga barang keperluan, kata Tun Dr Mahathir Mohamad.

KENAIKAN KOS HIDUP - PROF. DR. MUHAYA DI MAKI 'KERA' PR
( FOTO ) - HIMPUNAN GULINGKAN KERAJAAN DI LUAR NEGARA, HURU-HARA MASIH BERTERUSAN


ANDA rakyat Malaysia.... mahukah negara yang kita sayangi ini dilanda krisis seperti di atas apabila demonstrasi jalanan berjaya menguasai pentabbiran negara..???