Thursday 21 January 2016

RAMAI PERCAYA FITNAH MALAYSIAKINI BIASISWA JPA DIBEKUKAN !!!


Malaysiakini sekali lagi menjadi lidah penyebar fitnah nombor satu apabila memutar belitkan berita seolah-olah Perdana Menteri telah mengumumkan bahawa biasiswa Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) telah dibekukan. Carian tajuk berkenaan petang ini mendapati Malaysiakini sudah memadamkan berita berkenaan.

MALAYSIAN INSIDER FITNAH NAJIB TERIMA RM42 JUTA DARI SRC


The Malaysian Insider didapati berbohong lagi apabila menerbitkan artikel yang bertajuk “Najib admits getting RM42 million from SRC, but tells Ling to prove it”. Artikel tersebut dilihat bertujuan untuk memfitnah Datuk Seri Najib bagi memberi gambaran bahawa PM tidak layak untuk mentadbir negara.

TIPU JUAL BMW, 'DATUK SERI' DAN 'DATUK' KEPADA BANGLAKAPAR: Seorang lelaki yang menipu dengan mendakwa boleh menjual sebuah kereta mewah jenis BMW dan gelaran 'Datuk Seri' serta 'Datuk' kepada seorang warga Bangladesh sehingga kerugian RM235,400, ditahan polis Selasa lalu.  

BARANGAN RUMAH DATUK HAMIDAH OSMAN BERJAYA DILELONG PADA HARGA RM100,000 SAHAJA


BATU GAJAH : Barangan dalam rumah bekas Ketua Wanita UMNO Gopeng yang dipecat, Datuk Hamidah Osman, dilelong pagi ini pada harga RM100,000.

DATUK MAZNAH DEDAH HAL SEBENAR SIDANG MEDIA UMNO KEDAH

Maznah dedah perkara sebenar ‚Äétolak Mukhriz

SHAH ALAM - Ketua Wanita Umno Kedah, Datuk Maznah Hamid hari ini mendedahkan perkara sebenar disebalik sidang media Umno negeri itu yang menarik sokongan kepada Menteri Besar, Datuk Seri Mukhriz Mahathir.