Friday 26 December 2014

BANGLO NENEK NEELOFA TERLIBAT BANJIR


Neelofa adalah seorang selebriti yang berasal dari Kelantan. Pastinya selaku orang Kelantan, Neelofa turut sama bersedih dengan bencana banjir yang sedang melanda negeri Cik Siti Wan Kembang itu. Tambah menyedihkan ialah apabila Neelofa berkongsi gambar rumah neneknya di Kelantan yang turut sama ditenggelami banjir.

TERKINI... 6,293 MANGSA BANJIR DI PERAK SEHINGGA 8.00 MALAM
TERKINI…Jumlah Keseluruhan mangsa banjir di Perak setakat jam 8.00 malam ini ialah 6,293 orang melibatkan 1,568 keluarga yang ditempatkan di 51 buah pusat pemindahan.

MAHASISWA UMK DIPINDAHKAN KETIKA AIR PARAS BAHU


Tersebar sudah gambar adik-adik di Universiti Malaysia Kelantan yang sedang berkumpul meredah banjir pada paras pinggang. Menurut adik Keris di sana, dalam masa sekelip mata air telah naik ke paras hidung namun mereka semua telah berjaya dipindahkan ke tempat selamat.

BARANG LOGO HALAL DAN HARAM DILETAKKAN BERCAMPUR DI TESCO BUKIT PUCHONG


DIFAHAMKAN Tesco Bukit Puchong langsung tidak sensitif dengan meletakkan produk haram seperti arak bersama dengan produk halal yang lain. Teguran telah dilakukan oleh pelanggan, tapi nampaknya tidak diendahkan oleh pihak pasaraya. 

HARIMAU MALAYA DI ZOO TAIPING TERLEPAS, MANA SATU BETUL NI, SEEKOR ATAU 2 EKOR ???

PERDANA MENTERI TAMATKAN PERCUTIAN DAN BERGEGAS PULANG KE TANAHAIRPerdana Menteri Datuk Seri Najib Razak mengambil keputusan untuk menamatkan cuti di luar negara dan akan bergegas terus ke Kelantan sebaik tiba di tanah air.

MAYAT SUAMI ISTERI SEPARA REPUT DITEMUI MATI SECARA MISTERI DI DALAM KERETA DI KUCHING


Dua mayat, seorang lelaki dan wanita ditemui dalam keadaan separa reput didalam sebuah kenderaan di Santubong berdekatan Bandaraya Kuching di sini pagi tadi.

HOSPITAL KUALA KRAI BERGELAP, GENERATOR KEHABISAN DIESEL SELEPAS BEKALAN ELEKTRIK TERPUTUS

banjir tenggelam

KUALA LUMPUR - Seorang pakar bius terpaksa memberi rawatan "intubation" (bius melalui hidung) kepada seorang bayi dalam gelap untuk menyelamatkan nyawanya selepas generator di Hospital Kuala Krai kehabisan minyak hari ini.