Thursday 16 January 2014

SIAPA SEBENARNYA PEGAWAI KHAS PERDANA MENTERI PERGUNAKAN ANAK-ANAK YATIM UNTUK KUTIP DERMA MASUK POKET SENDIRI ..!!!


Menyingkap kisah mengenai layanan buruk Yayasan Anak-Anak Yatim Sultanah Haminah, diterajui Prof. Dato' Wira Hj Khairil Annas Jusoh, terhadap anak yatim dari Rumah Pengasih Warga Prihatin baru-baru ini (baca artikel sebelumnya.... DI SINI) akhirnya membongkar rahsia lebih besar mengenai Pegawai Khas kepada Perdana Menteri itu.

RANKING 10 NEGARA KELAJUAN INTERNET PALING LAJU DAN LEMBAB.... LIHAT RANKING MALAYSIA...


TOP 10 FASTEST INTERNET SPEED

PEGAWAI KHAS PERDANA MENTERI PERGUNAKAN ANAK-ANAK YATIM UNTUK KUTIP DERMA MASUK POKET SENDIRI !!!


PADA 24 Disember 2013, blog ini telah memaparkan mengenai layanan buruk yang diterima oleh  Yayasan Anak-Anak Yatim Sultanah Haminah, ketika kali pertama anak-anak yatim itu diundang untuk majlis makan malam di sebuah hotel mewah bertaraf 5 bintang, Hotel Shangri-La Kuala Lumpur. BACA SELANJUTNYA..... DI SINI

ISU KANGKUNG JADIKAN DUNIA PENGGIAT SIBER UMNO/BN HURU-HARA !!!


Yang dipersalahkan adalah JENTERA MAYA UMNO. Padahal yang menguruskan kesemuanya adalah Pegawai Perdana Menteri dan pihak lain. Tak dak akauntabiliti langsung.

ADUN CINA PKR BIADAP....BINATANG !!!


ADUN PKR berbangsa Cina yang biadap kurang ajar menghina Perdana Menteri telah dikenal pasti!

ISU KALIMAH ALLAH - KERAJAAN TERLALU BERLEMBUT ???

rakyatnews_ustazkazim

IPOH 16 Jan - Kerajaan dilihat terlalu berlembut dan berdiplomasi berhubung isu Kalimah ALLAH sehingga golongan bukan Islam semakin agresif mendesak penggunaan kalimah suci itu diserapkan dalam kitab Bible.

SULTAN DI HATI RAKYAT : SULTAN BRUNEI SANGGUP BERHUJAN BERSAMA RAKYAT SAMBUT MAULIDUR RASUL


Memang amat mengharukan apabila melihat gambar ini. Walaupun hujan, seorang yang berstatus raja sanggup basah bersama-sama rakyat jelata turun menyambut Maulidur Rasul di Bandar Seri Bongawan. Inilah namanya kepimpinan melalui teladan.