Tuesday 1 July 2014

BAPUK TUA AZWAN ALI TERLALU RIAK ..... HINA JUADAH BAZAR RAMADHAN !!!


Azwan Ali perangai dari dulu sampai dh tua tetap macam sampah !!!

Apa maksud kenyataan yang ditulisnya itu? Juadah di Bazar rasa macam sampah atau dia pernah rasa makan sampah? Riaknya Adik Azmin Ali ni ketika berkata-kata. Tak takutkah suatu hari nanti Allah tarik semua kekayaan? dan dengan makanan 'sampah' yang kau cari.

Jagalah sikit mulut tu, Azwan Ali..!!!

SHAMSUL ABBAS LUPA DARATAN, TAK SEDAR DIUNTUNG !!!


Kalau tak kerana DASAR MELAYU, Shamsul Azhar Abbas tidak ada gelaran Tan Sri.
Kalau tak kerana DASAR MELAYU, Shamsul Azhar Abbas bukanlah seorang CEO kepada sebuah syarikat GLC.
Kalau tak kerana DASAR MELAYU, Shamsul Azhar Abbas juga tidak mungkin ada menjadi CEO Petronas.
Dan kalau bukan kerana dia seorang Melayu, pastinya Shamsul Azhar Abbas tidak akan mudah LUPA DIRI dan lupa di mana letaknya daratan.

(FOTO) TANPA PROTOKOL : SULTAN PERAK BERJIWA RAKYAT


DYMM Paduka Seri Sultan Perak, Sultan Dr. Nazrin Shah ketika menziarahi jenazah Allahyarham Dato Ahmad Bin Dato Ismail di kediaman beliau di No. 2, Jalan Lasam, pagi tadi. 

ISTERI CEMBURU NEKAD SIMBAH PETROL DAN BAKAR BETINA SIMPANAN SUAMI

GAMBAR Shi sebelum cuba membunuh diri.
TRAGIS DAN BRUTAL... !!! Seorang wanita menyimbah petrol dan membakar perempuan simpanan suaminya sebelum cuba membunuh diri.

BERGADUH DI BAZAAR RAMADHAN, MANGSA DITETAK DENGAN PEDANG

Hiasan
BESUT – Seorang lelaki cedera parah di muka selepas ditetak rakannya yang bersenjatakan pedang dalam kejadian di bazar Ramadan dekat Pekan Jabi, di sini, petang kelmarin.

HANYA 37 SAHAJA HOTEL DI PAHANG MILIKI SIJIL HALAL YANG SAH


ROMPIN 1 Julai – Sebanyak 37 hotel di Pahang yang mempunyai sijil Halal Malaysia dan daripada jumlah itu hanya tiga melibatkan hotel di Rompin iaitu dua di Kuala Rompin dan satu di Pulau Tioman.

BIMBANG HAK MELAYU SEMAKIN TERHAKIS, TUN HAMID TOLAK TAWARAN PENGERUSI MKPN


Jika ada satu keputusan yang saya buat dalam beberapa bulan lepas yang semakin terbukti bahawa ia adalah betul, ianya adalah keputusan saya untuk menolak tawaran untuk menjadi Pengerusi Majlis Konsultansi Perpaduan Negara (MKPN) atau lebih dikenali dalam Bahasa Inggerisnya sebagai National Unity Consultative Council (NUCC).