Friday 28 March 2014

AKSI BERCUMBUAN PELAKON POPULAR, NUR FAZURA DI KLIA JADI 'HIBURAN' WARTAWAN #MH370 !!!


Ini khabar yang datangnya dari wartawan yang sedang membuat liputan tragedi kehilangan pesawar MH370 yang berada di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) baru baru dan menyaksikan satu adegan drama seorang selebriti tempatan.

LUAHAN HATI TUN M TERHADAP BANGSA MELAYU......


SAYA sedih. Bukanlah saya berharap kerana kesedihan saya akan menarik simpati sesiapa. Hanya saya ingin menyatakan perasaan saya — perasaan apabila melihat kaum bangsa saya, orang Melayu, begitu sekali tidak tahu bersyukur, begitu sekali mudah lupa, begitu sekali mudah dipengaruhi dan diperalat oleh orang lain sehingga sanggup memburukkan bangsa sendiri.

BENGKEL MAS DI SUBANG TERBAKAR ???


Bengkel Malaysia Airlines (MAS) di Subang terbakar pada Rabu, menambahkan lagi siri nasib malang terhadap syarikat penerbangan negara itu.

PESAWAT HERCULES MILIK TENTERA UDARA INDIA TERLIBAT SAR #MH370 TERHEMPAS ???


NEW DELHI : 

Sebuah pesawat kargo C-130J Hercules yang membawa lima anak kapal terhempas pada Jumaat di tengah India, kata seorang jurucakap Tentera Udara.

PASANGAN MALAYSIA DI DAPATI BERSALAH DERA ANAK, DIHUKUM PENJARA 10 DAN 14 BULAN


KUALA LUMPUR, March 28 :
Shalwati Nurshal and Azizul Raheem Awalluddin was found guilty by the Solna District Court in Sweden for child abuse and sentenced to prison.