Saturday 2 November 2013

LOKOMOTIF EKSPRES SENANDUNG LANGKAWI TERBAKAR


KUALA KANGSAR  - Lokomotif Ekspres Senandung Langkawi dari Padang Besar ke Kuala Lumpur terbakar di KM 133 Kampung Bendang Selinsing, Simpang Beluru dekat Kuala Kangsar di sini awal hari ini.

PESAWAT DRON USA BUNUH PEMIMPIN TALIBAN, HAKIMULLAH MEHSUD


ISLAMABAD - Sebuah serangan dengan pesawat tak berawak (drone) milik Amerika Syarikat telah menewaskan pimpinan Taliban Pakistan, Hakimullah Mehsud, di Waziristan Utara yang bersempadan dengan Afghanistan.

'KAKI USTAZ' BAHAN KEMPEN TERLAMPAU MENJELANG HARI MENGUNDI #PRKSgLimau


YAN: Barisan Nasional (BN) membuat laporan polis berhubung patung-patung provokasi yang diletakkan berhampiran beberapa pusat gerak kerja parti itu pada Sabtu.

DOA SESAT MOHON KEMENANGAN PUAK PR


Cuba anda dengar dengan teliti....fahami apa yang dikatakan.....  MasyaAllah...

Apa nak jadi dunia hari ini... Kononnya bergelar 'ustaz' ...tetapi sanggup mengugut Allah SWT ..???

Pihak Jabatan agama Islam tak tahu ke???

( VIDEO ) : MOHD AZAM PROKSI MUSUH USTAZ AZIZAN DI SG. LIMAU #PRKSgLimauPRK N20 Dun Sg Limau ini rupanya sudah menjadi satu gerakan licik bagi menyingkirkan pengaruh dan para pengikut setia arwah bekas MB Kedah, ustaz Azizan.

WANITA GELANDANGAN DIBUNUH, WAJAH TERKOYAK..... MISLINA MUSTAFFA ..???!!!

Pada mulanya aku hanya baca tajuk sahaja, menjadi tanda tanya siapakah gerangannya wanita gelandangan itu. Terdetik di hati.... di dalam blog ini, jika wanita gelandangan tidak lain tidak bukan adalah Mislina Mustaffa... Nak tahu siapa Mislina Mustaffa... Baca < DI SINI > < DI SINI >  dan   < DI SINI >

MILIK SIAPAKAH TAPAK KAKI GERGASI INI...... REALITI ATAU REKAAN ???


MARANG - Penemuan kesan tapak kaki bersaiz besar dengan bentuk luar biasa dalam kebun kelapa sawit di kawasan hutan Bukit Mak Ra di Pengkalan Berangan, di sini, menggemparkan penduduk setempat, selain menimbulkan pelbagai andaian.

BENDERA BN JADI MANGSA PUAK PAS #PRKSgLimau


Khabarnya bendera yang dipacak ditepi jalan ini ditumbangkan angkara khianat oleh puak-puak PAS.... di Ulu Sedaka..

JENAMA BAHAN PENCUCI NEGARA JIRAN YANG GEMPAK !!!

Brand atau jenama biasanya kedengaran menarik,tetapi bagaimana jika jenama-jenama seperti kedengaran lucu apabila di baca....

Jenama sabun ni bukanlah dikhususkan untuk pakaian penyanyi dangdut saje.... hehehe

ADAKAH CINA AKAN UNDI BN...??? #PRKSgLimau


Jumlah pengundi bagi PRK di Sg. Limau ialah sebanyak 27,222 orang. 93% (25,323 Melayu), Cina (1,842 orang/6.7%), India (15 orang/0.6%) dan selebihnya kaum-kaum lain.

CINA BOIKOT CERAMAH ANWAR, AZMIN KUTUK PENGUNDI PAPA KEDANA #PRKSgLimau


JERAI 1 Nov. - Ceramah para pemimpin pembangkang termasuk penasihat Pakatan Rakyat, Datuk Seri Anwar Ibrahim malam ini tidak mendapat sambutan daripada kaum Cina.

PENGUNDI SG. LIMAU TOLAK DSAI...??? TETAPI ANWAR SELAMBA BERTAZKIRAH DALAM MASJID..... #PRKSgLimau


Katanya.....Pengundi Sungai Limau menolak kehadiran Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim lapor blog kedahkekl yang merujuk kepada pemasangan banner ‘Kami Menolak Kehadiran Anwar Ibrahim Di DUN Sungai Limau.’

AISHAH MAKIN MEROYAN... 'SAKAN HINDU' DAPAT BERCERAMAH !!!!!

https://www.facebook.com/pistoldanakal

Jika tadi, SH dah cerita apa yang disampaikan oleh Si Ostazah Ecah tu sewaktu dia buat berceramah di Sungai Limau. (Klik Sini) Kali ini satu lagi isu yang dibangkitkan Ecah.

GEMPAR !! POCONG DIBENARKAN MENGUNDI !

Kalimantan : Seorang penduduk Kalimantan Barat, Pocong akhirnya diiktiraf pengundi sah oleh Suruhanjaya Pilihan Raya Umum (KPU) selepas mengesahkan lelaki itu benar-benar wujud.