Wednesday 15 October 2014

AWAS !! BLOGGER LAVENDER MUMMY PENIPU... USTAZ KAZIM ELIAS BUAT REPORT POLIS !!!

Sumber FB page Ustaz Kazim Elias


 Tadi terbaca kat page Ustaz Kazim Elias katanya bakal buat laporan polis terhadap blogger Lavender Mummy yang cuba melakukan satu penipuan menggunakan nama beliau untuk satu program. Gamaknya duit belanja hasil menipu sebelum ni dah abis dah kot so kena cari income haram yang baru lah.

TAMAN TEMA AIR TERBESAR DI DUNIA DI TENGAH PADANG PASIR PETANDA KIAMAT SEMAKIN HAMPIR ???


Terletak di Al Ain, sebuah bandar oasis pedalaman yang merupakan sebahagian daripada emiriah Abu Dhabi, Wadi Adventure adalah taman tema paling besar di dunia dengan gelombang ombak tiruan, sungai untuk berkayak, kolam kanak-kanak dan dewasa serta di lengkapai pelbagai kemudahan permaian lasak.

LAPORAN POLIS KE ATAS KEADILAN DAILY FITNAH PERMATA


Satu laporan polis telah dibuat ke atas seorang pemimpin PKR, Haniza Talha serta portal parti tersebut Keadilan Daily oleh Bahagian Permata, Jabatan Perdana Menteri ekoran penerbitan dan kenyataan mereka berkenaan artikel bertajuk "Subsidi dipotong demi Permata Rosmah RM711 juta".

AWAS ! LINTAH BERSARANG DALAM HIDUNG LEBIH SEBULAN KERANA MANDI SUNGAI !!!


EDINBURGH - SCOTLAND. Pengalaman gembira seorang wanita selepas pulang bercuti dari Asia Tenggara bertukar mimpi ngeri apabila menemui seekor lintah berada di dalam hidungnya sejak lebih sebulan lalu.

HAMPIR 200 GERAI DI UPTOWN SHAH ALAM TERBAKAR

alt


SHAH ALAM 15 Okt - Sebanyak 196 daripada 425 gerai di Uptown Shah Alam di Seksyen 24, di sini, terbakar hampir 40 peratus dalam satu kebakaran, awal pagi tadi.

KELAS DIBAKAR DAN DICONTENG PERKATAAN LUCAH ANGKARA DENDAM PELAJAR TIDKA BERMORAL !!!


Hanya kerana tidak berpuas hati dengan pertengkaran yang terjadi dalam laman sosial, seorang pelajar nekad membakar sebuah kelas dan menconteng bilik darjah serta koridor dengan perkataan kesat di Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Taman Setiawangsa kelmarin. 

CUBAAN ANWAR GUGURKAN SHAFEE GAGAL LAGI.... NOKTAH !!!


Tan Sri Muhammad Shafee Abdullah akan terus ketuai pasukan pendakwa dalam rayuan kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim yang akan dibicarakan pada 28 Oktober ini.

CHEF WAN MENGAMUK LAGI.... 'GO TO HELL' !!!???


KALI terakhir kita dengar tentang Chef Wan ialah mengenai kisah dia memuat naik gambar di instagram tentang penemuan pintu kapal terbang MAS. Chef Wan mendapat kritikan teruk dari para peminat kerana dikatakan perkara sebegini tidak boleh dijadikan gurauan kerana ia adalah isu yang sangat sensitif.