Monday 19 October 2015

MARIA FARIDA RAMPAS SUAMI KAWAN YANG SUKA CLUBBING DAN MABUK ???


aKU fikir  lakonan dia tak lah hebat sangat.  Sekarang pun dah jarang-jarang dia keluar tv... setakat suam-suam kuku gitulah kot.  Yang menaikkan namanya dan sentiasa meniti di bibir peminat adalah kisah-kisah peribadinya..... 

PELANCONG WANITA LUAR NEGARA MUDAH BAWA 'BUDAK PANTAI' TEMPATAN KE BILIK TIDUR !!!


PULAU TIOMAN: Berwajah unik, muda, seksi, sasa dan mampu berkomunikasi dalam pelbagai bahasa, itulah kelebihan pekerja pantai khususnya golongan lelaki sekitar pulau ini hinggakan ada pelancong wanita yang cair dengan penampilan mereka.

GADIS KECEWA IBU MABUK CINTA AWANG HITAM...


Didada akhbar hari ini semakin kerap berita mengenai Awang Hitam, atau lelaki-lelaki kelahiran Afrika atau mana-mana negara luar yang menjadikan mereka lahir dalam genetik badan berkulit gelap. Bagi sesetengah orang, kulit gelap mereka begitu menjengkelkan. Namun ada juga yang menganggap hitam mereka hitam manis. Ada antara mereka yang datang ke negara ini dengan visa sebagai pelajar, dan ada juga yang masuk secara haram sekadar untuk mencari rezeki dengan menipu wanita Malaysia sebagai lubuk emas mereka.

USUL UNDI TIDAK PERCAYA DI PARLIMEN ???

Hangat dilaman media sosial sejak sehari dua ni bercerita mengenai Usul Undi Tidak Percaya yang akan dibawa oleh puak - puak Pakatan Haramjadah tu terhadap YAB Perdana Menteri. Kononnya juga diperkatakan bahawa malam tadi PM telah panggil semua MP untuk 'menghadap' beliau di kediamannya.

HOSPITAL KERAJAAN ENGGAN BERI ANTIVENOM KEPADA MANGSA PATUKAN ULAR.... INI JAWABNYA !!!


Saya terpanggil menjawab isu ini kerana ia semakin viral di media sosial.
Setiap gigitan ular adalah merupakan kes kecemasan dan akan dirawat oleh Pakar Perubatan Kecemasan yg mana saya adalah salah seorang daripadanya.

14 TERPERANGKAP INSIDEN KEPALA AIR SUNGAI CHILING

14 terperangkap insiden kepala air di Sungai Chiling - Bomba

KUALA LUMPUR: Sekurang-kurangnya 12 lelaki dan dua wanita terperangkap dalam insiden kepala air ketika berada di kawasan Sungai Chiling, Kuala Kubu Bharu, dekat sini malam Ahad.