Wednesday 31 October 2012

CANTIKNYA...PILOT WANITA PERTAMA TENTERA AFGHANISTAN....Seorang wanita Afghanistan telah berjaya untuk membuktikan kebolehannya dalam menjadi seorang juruterbang solo untuk pertama kalinya dalam rangka projek bersama antara NATO dan Kementerian Pertahanan Afghanistan yang telah ditawarkan kepada perintis latihan program di Pangkalan Udara Shinhad, Afghanistan, lapor Air Force Times.

PADAH MENGKETEDARAH BABI...!!!Seorang wanita di Britain harus menjalani pembedahan kecemasan kerana otaknya dipenuhi dengan cacing pita. Cacing pita tersebut dikatakan menjadi penyebab kepada kerosakan secara kekal pada otak.

PEROGOL GADIS BAWAH UMUR ANAK PEMBANGKANG, DIBEBASKAN...???!!!!


GEORGE TOWN – Seorang lagi telah dibebaskan dengan bon jaminan berkelakuan baik atas atas kesalahan merogol. Kali ini ialah seorang juruelektrik yang didapati bersalah merogol teman wanitanya berusia 12 tahun sebanyak dua kali pada tahun lepas. 

WANITA SEKSI DI SEBALIK KEGEMILANGAN CHELSEA.....Siapakah empunya wajah cantik dan susuk tubuh seksi yang sering hadir di tengah padang setiap kali pemain Chelsea mengalami kecederaan dalam perlawanan...???

KOMPLEKS KLINIK PAKAR HRPB IPOH, DITUTUP.....SYILING RUNTUH!!!

Sebahagian daripada siling di bahagian luar Klinik Dermatologi jatuh pagi tadi. Pix: Sinar Harian

IPOH  : Hampir 20 keping papan siling di bahagian hadapan Klinik Dermatologi di Kompleks Klinik Pakar, Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) di sini runtuh hari ini.

RANKING TERKINI BLOG PRO-KERAJAAN (LATEST UPDATE 31/10/2012)


Ranking adalah dari 1-100.....

GEMPAR !!! NEELOFA GANTUNG COLI DI PAGAR...???!!!!!!!

MASIH INGAT DENGAN LAGU..... 'PAGAR-PAGAR CINTA' yang dinyanyikan oleh Malek Ridzuan dan Liza Abdullah, OST untuk filem 'PAGAR-PAGAR CINTA' lakonan A.R.Badul dan Liza Abdullah. Lagu dan filem ini popular sekitar tahun 80an.Itu lagu dan filem.... sesuatu yang menghiburkan.  Tetapi.....
TAHUKAH ANDA..... PELAWAT DAN PEMBACA..... BICARA PERJUANGAN yang dikasihi sekalian..

TAUFAN SANDY DAPAT DILIHAT DARI ISS

IMEJ satelit yang dirakamkan kelmarin menunjukkan taufan Sandy di luar pantai timur Amerika Syarikat.

KERANDA ADA SET KARAOKE.....SEORANG pekerja menguji sebuah keranda yang dilengkapi sistem karaoke di kilang milik Nogoy di wilayah Pampanga semalam.


MANILA - Sebuah keranda yang dilengkapi sistem karaoke dihasilkan oleh beberapa pekerja di sebuah kilang di wilayah Pampanga, utara bandar raya ini semalam.
Pemilik kilang itu, Robert Nogoy mengeluarkan keranda tersebut sempena sambutan Hari Halloween.
Nogoy menggantikan bahagian dalam keranda itu dengan sistem karaoke bagi memberi kejutan kepada para tetamu parti Halloween.
Para tetamu parti Halloween kerap memakai pakaian seperti ahli sihir dan hantu. - Agensi

2 PENGEBOM BERANI MATI RAKYAT MALAYSIA, PUAK PR DAN TERPENGARUH LAMAN WEB MILITAN...???


image
Hiasan


Razif Mohd. Ariff dan Muhamad Razin Sharhan Mustafa Kamal dipercayai terpengaruh untuk menyertai kumpulan pengganas selepas kerap melayari laman web yang dikendalikan puak militan.

7 WAKTU TIDAK SESUAI UNTUK MINUM....Tahukah anda, terdapat 7 waktu yang kita tak digalakkan untuk minum air. Jika boleh, anda cubalah elakkan. Tapi, kenapa plak agaknya anda tak digalakkan minum pada waktu-waktu tersebut? Tak lain dan tak bukan adalah bagi memelihara tubuh badan anda agar sentiasa berada pada tahap terbaik.
7 waktu yang saya maksudkan tu adalah: