Sunday 14 April 2013

VIDEO SEKS : ISTERI AKUI, MUSTAPHA ALI TIDAK PERNAH PAKAI SPENDA..... HA! HA! HA!


Apabila seorang isteri cuba mempertahankan kejelekan perangai suaminya.... maka ayat yang akan keluar juga adalah jelek.... Maka, yang jelek pun bertambah jelek.... he! he! he!....

Kenyataan terkini isteri Mustafa Ali berkenaan dengan paparan video suaminya yang sedang menjalinkan hubungan intim bersama seorang perempuan janda anak dua. 

CHUA SOI LEK LEBIH BERMARUAH DARI MUSTAPHA ALI....???


Salam Datuk Mustapha Ali su Agong PAS, 

Saya yakin Dato juga tahu bahawa lelaki dalam video tersebut adalah Dato dan pasangan yang saya rasa adalah perempuan simpanan Dato. Apa yang berlaku ini adalah satu pekara yang menjijikkan kerana Dato yang berada didalam parti PAS seringkali melaungkan Islam Islam Islam bagi meraih sokongan umat Islam kepada Dato dan parti PAS. Jadi dalam isu video seks ini saya harap Dato berundur kerana ianya telah pun mencemarkan nama PAS sebagai sebuah pari yang mendukung Islam.

MALAYSIA NEGARA ISLAM : RAKYAT PERLU TOLAK HOMOSEKSUAL SEBAGAI PEMIMPIN


Rakyat Malaysia yang majoriti berbangsa Melayu dan beragama Islam perlu mencontohi ketegasan Mahkamah Tinggi Singapura dengan menolak pelaku biseksual pada Pilihan Raya Umum Ke-13 pada 5 Mei nanti.

PAS, PKR BEREBUT KERUSI ADALAH PERKARA BIASA..???Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang mengakui wujud pertelingkahan dalam pakatan pembangkang berhubung pembahagian kerusi Parlimen untuk ditandingi pada pilihan raya umum ke-13 (PRU-13).

Beliau menyifatkan perkara itu adalah biasa kerana menurutnya sedangkan dalam satu-satu parti sendiri terdapat lebih daripada satu calon yang ingin bertanding.

DAP PERTAHANKAN ISLAM....???


Masuk kawasan melayu, pertahankan islam demi anak cucu....

Pergi kawasan bukan islam, kita setuju kristian guna kalimah Allah....

HANYA NIK AZIZ SEORANG SAHAJA YANG LAYAK JADI MB KELANTAN...???


Pas Kelantan mendakwa tiada seorang pun pemimpin Umno yang ada kini berkelayakan memimpin negeri itu, apa lagi mahu menggantikan Menteri Besar, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat sebagai menteri besar.

PARAH DITETAK KETIKA PASANG BENDERA PARTI


Kuala Terengganu, 13 April - Seorang lelaki parah akibat ditetak ketika sedang memasang bendera sebuah parti politik di Kemaman malam tadi.

Jurucakap Ibu Pejabat Polis Kontinjen Terengganu Supt Koh Ah Tiam berkata kejadian berlaku kira-kira pukul 11 malam itu dipercayai berpunca akibat perebutan kawasan untuk memasang bendera parti.

MEREKA TIDAK LAKSANAKAN SYARIAT ISLAM, TETAPI BAHAGIA DI SYURGA....


Sibuk cerita kerajaan Malaysia fasik dan sebagainya sebab tak laksanakan hudud. Hebat mereka? Tak, jelas jahil. Kenapa?

Meletakkan syariat Islam, iaitu Al-Quran dan Al-Sunnah di tangga yang teratas telah dikupas, berkenaan ciri-ciri Ahl-Sunnah waal-Jamaah dalam mengambil sumber agama. Pemimpin yang tidak mampu melaksanakannya dimaafkan kerana Islam tidak menghukum seseorang yang tidak mampu melaksanakan sesuatu perintah larangan daripada syariat Islam.