Monday 27 October 2014

(VIDEO) : PROF. AZMI SHAROM MACAM BANGSAT TURUT REMPUH PINTU PAGAR UM !!! PROFESSOR TAIK !!!!!


Sekurang-kurangnya 1,000 mahasiswa dan mahasiswi telah rempuh masuk pintu pagar Universiti Malaya (UM) di sini untuk menghadiri acara pidato Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim pada malam ini.

UM HURU-HARA ... PAGAR DI PINTU MASUK UTAMA ROBOH ???!!!


KUALA LUMPUR 27 Okt - Para penyokong Datuk Seri Anwar Ibrahim yang berdegil mahu menyertai pidato Ketua Pembangkang itu di Universiti Malaya (UM) mula bertindak liar apabila merempuh pintu masuk dan pagar keselamatan universiti tersebut walaupun ianya telah dikunci oleh pihak keselamatan pada sekitar jam 9:20 malam ini.

ANWAR SEDANG MERAIH SIMPATI UMUM......


“Letupan bom di sekitar Universiti Malaya…Mungkin juga di Putrajaya…”
Itu lah kata-kata Yuktes Vijay, bekas pembantu khas Anwar Ibrahim apabila dihubungi AIDC untuk dapat ulasan beliau mengenai Kes Liwat 2 sebentar tadi.

DR. MAZA NIKAH LAGI SATU ???


Gambar ini dipercayai tersebar melalui WhatsApp. Lelaki yang gambar wajahnya dilindungi oleh 'selipar jamban' itu dikatakan sebagai bekas mufti Perlis iaitu Dr Maza.  Beliau dikhabarkan baru saja bernikah lagi satu. 

ANWAR IBRAHIM SANGAT TERDESAK UNTUK TIDAK DIPENJARAKAN !!!


ATAU


PELBAGAI strategi telah dicuba..... masih mencuba dan akan terus dicuba agar dirinya tidak dipenjarakan selepas 28 Oktober ini.... Adakah sehingga terpaksa menggunakan khidmat bekas hakim atau pun akan menghubungi SESEORANG yang sangat berpengaruh dalam kepimpinan kerajaan demi untuk membebaskannya dari dipenjarakan ??? Sama-sama kita nantikan....