Friday 27 June 2014

LOLA MENGAKU TIDAK BERSALAH ABAI ANAK OKU


SEREMBAN : Seorang ibu berusia 40 tahun pada Jumaat mengaku tidak bersalah terhadap pertuduhan mengabaikan anak kurang upaya berusia 15 tahun yang ditemui dalam keadaan terbiar di sebuah flat di Nilai dekat sini.

JADUAL WAKTU IMSAK DAN BERBUKA PUASA 1435 H DI SELURUH NEGARA

Berikut adalah jadual waktu berbuka puasa 2014 yang dikongsikan oleh Berita Semasa bagi seluruh negeri di Malaysia yang telah disediakan oleh pihak Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). Susunan dan pecahan mengikut negeri dan zon di tempat anda menjalankan ibadah puasa. Semoga membantu anda merancang tempoh anda menjalankan ibadah bulan Puasa Ramadhan 1435 H. Manakala jadual waktu imsak 2014 di negeri anda boleh (KLIK SINI).

PERNIKAHAN SHAM KAMIKAZE TIDAK SAH, MAHKAMAH PERINTAHKAN DIBUBARKAN SERTA-MERTA


KUANG : Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, di sini, memutuskan pernikahan antara bekas gitaris kumpulan Kamikaze, Shamril Mohd Salleh (Sham) dengan isterinya, Nurul Halimin Mohd Salleh pada 16 Januari 2012 di Masjid Padang Ibu, Pulau Pinang adalah tidak sah dan terbatal. 

KESAL DIMAKI BAPA, NABILA HUDA DELETE SEMUA GAMBAR SEKSI DI INSTAGRAM ???


Nabila Huda yang tidak pernah putus dengan kontroversinya dan yang hangat baru-baru ini dia ditegur oleh bapanya sendiri Amy Search di instragram gara-gara gambar kontroversi.

'BLACKOUT TERANCANG' PUNCA KEKALAHAN KHALID IBRAHIM ???


Laman sosial pro PKR, archidea.cronixx menimbulkan satu persoalan kenapakah berlaku ‘blackout’ semasa pengiraan kertas undi pemilihan Cabang Kuala Selangor yang diadakan semalam di ibu pejabat PKR.

FOTO DIPERCAYAI ISTERI AWIE KENA BELASAH TERSEBAR !!!


Gambar ini mula tersebar di Whatsapp sebelum ada pihak memuat naik ke sebuah komuniti di Facebook dan ianya kini mula menjadi perhatian ramai.