Saturday 28 September 2013

KEPUTUSAN PEMILIHAN UMNO AKAN DIUMUMKAN PADA MALAM ITU JUGA.....

tpm-pilih

Proses pemilihan UMNO kali ini yang akan dikendalikan sama seperti pilihanraya umum termasuk segi pembuangan undi dan pengiraan undi telah menimbulkan tanda tanya bila agaknya keputusan akan diketahui.

SEBAR AJARAN SYIAH, IMAM DITAHAN JAIP


Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP) menahan seorang imam berusia 64 tahun di Pekoti Timur, Ulu Keratong, di sini, kerana disyak mengamal ajaran Syiah jam 2 petang semalam.

Serbuan yang dilakukan JAIP dengan kerjasama polis turut merampas beberapa buku berkaitan Syiah termasuk tasbih serta tiga batu turba. ~Bharian

DR. MAZA ....SINDIR BINI MAT YO....!!!


Berikutan kejadian isteri pemain bola sepak dari pasukan Johor Darul Takzim (JDT) Nor Shahrul Idlan Tallaha bertindak biadap terhadap seorang pegawai keselamatan Lapangan Terbang Subang Skypark, bekas Mufti Perlis, Profesor Madya Datuk Dr Mohd Asri Zainul Abidin tidak terlepas melontarkan pandangannya.

MAMPUKAH ANDA 'MENCURI' RAHSIA 11 HERBA KFC ....???

Tahukah anda, dalam dunia ini hanya 2 eskekutif KFC sahaja yang tahu resepi sebenar KFC?
Mungkin anda pernah mendengar kenapa KFC tak dapat pengiktirafan ISO bagi jaminan kualiti dan mempunyai panel syariah tersendiri, rupa-rupanya KFC tak mahu rahsia gabungan 11 herba dan rempah ratusnya didedahkan.

1

ABBY MAKIN CELUPAR.... TAKSUB DIRI SENDIRI..!!!


Sejak bergelar isteri, ingat kot mulut (hati) betina Abby ni makin tenang dan bersopan santun... Tapi nampaknya semakin menjadi-jadi dan seolah-olah suami mudanya tu tidak mampu mengawal keceluparannya..... 

Anda..nilailah sendiri....

MISTERI 5 BANGUNAN DI MALAYSIA YANG MENYERAMKAN...???

1. Apartment Riviera II, Cheras

1

Sekitar akhir tahun 1990-an, apartment ini menempatkan pelajar-pelajar asrama beberapa buah universiti dan juga orang ramai, termasuk warga asing.

MINYAK TAK NAIK, PUAK PR PULAK NAIK MINYAK....???


Kerajaan menafikan akan menurunkan subsidi harga petrol RON95 sebanyak 10 sen yang boleh menyebabkan harga bahan bakar itu meningkat kepada RM2.20 seliter mulai tengah malam ini.