Saturday 26 January 2013

NIK AZIZ DI TENTANG HABIS-HABISAN OLEH PENYOKONG SENDIRI....???


Seramai 300 petani di Gua Musang telah mengisytiharkan perang terhadap pentadbiran Nik Aziz. Mereka membuat begitu kerana kesal dengan sikap Nik Aziz yang menyerahkan tanah yang mereka telah usahakan selama 30 tahun kepada cina DAP.

Mereka kesal denga sikap Pok Nik yang mendiamkan diri dalam isu tanah ini sehingga rakyatnya kini dalam sengsara.

Pas parti yang baru mengamalkan negara berkebajikan telah mengenepikan penduduk-penduduk miskinnya daripada mendapat hak mereka ditanahair mereka sendiri.

LAGI KANAK-KANAK HILANG...

Lagi kanak-kanak hilang

KUALA LUMPUR : Belum pun reda kes kematian adik William, seorang lagi kanak-kanak, dilaporkan hilang.

Berita yang mendakwa kehilangan adik T. Sathiskumar, 5 tahun tersebar luas melalui media sosial Facebook.

Gambar mangsa dimuat naik di laman Facebook yang memohon maklumat mengenai mangsa.

Di dalam entri tersebut, orang ramai diminta supaya menghubungi bilik gerakan Balai Polis Bukit Mertajam jika mempunyai maklumat mengenai adik Sathiskumar.

Turut disertakan di dalam pos itu adalah nombor pegawai Inspektor Mohamad Ehsan Abu Bakar dan nombor balai polis Bukit Mertajam.

Bagaimanapun, usaha kami mendapatkan pengesahan berhubung laporan itu gagal mendapat jawapan.

SIAL..!!! TUA HARAMJADAH DAP SALAHKAN MENTERI UMNO/BN KEMATIAN WILLIAM YAU..!!!


Pencetus Tragedi 13 Mei 1969 yang sehingga ke hari ini tidak didakwa, dihukum dan DIBUNUH, Lim Kit Siang Haramjadah, sekali lagi menunjukkan daya fikir dan kebencian keterlaluannya kepada UMNO, sekali lagi mempamerkan kehodohan perangai chauvinist dan sosialis komunismenya!

AKHIRNYA...... PHD EKONOMI PUN BERJAYA 'DIKELDAIKAN' MAZLAN ALIMAN................

mazlan bodohkan dr rosli

Persatuan Anak Peneroka Felda Kebangsaan (ANAK) adalah sebuah persatuan atau NGO yang ditubuhkan oleh Mazlan Aliman yang juga seorang pemimpin PAS Johor semata-mata untuk memporak-perandakan Felda dan anak-anak syarikatnya.

Saya masih ingat dulu ketika di awal cadangan penyenaraian Felda di Bursa Malaysia melalui Felda Global Ventures Holdings (FGVH), Mazlan Aliman lah yang menjadi “tukang karut” cuba menggagalkan usaha murni Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak itu.

BIARKAN PIHAK LAIN GUNAKAN KALIMAH ALLAH ATAU ANDA MENJADI KAFIR...???


Mufti Perak, Tan Sri Harussani Zakaria, pada Sabtu mengingatkan umat Islam di negara ini bahawa mereka akan menjadi kafir sekiranya membenarkan pihak lain menggunakan kalimah Allah.
Beliau menjelaskan jika umat Islam membenarkan kalimah Allah digunakan oleh agama lain, bermakna mereka bersetuju dengan tindakan pihak berkenaan mempersekutukan Allah.
“Maka persetujuan itu juga menjadikan kita (umat Islam) kafir. Justeru kita mesti bersatu mempertahankan aqidah kita.

SULITNYA AGENDA KERAJAAN SELANGOR....


Ketika kerajaan  Pakatan Rakyat mula menaiki tahta pemerintahan, rakyat di negeri Selangor telah berdepan dengan pelbagai isu, dari hal ladang babi mega  di mana kerajaan Pakatan Rakyat tetap meneruskan projek tersebut menganggap apa sahaja yang dilaksanakan kerajaan BN sebelumnya sebagai satu bentuk pembaziran. Kemudian menyusul isu di mana rakyat negeri Selangor diuji pula dengan perihal UNISEL diikuti oleh perlantikan bukan Melayu ke jawatan utama  PKNS dan terakhir berkaitan acahan mahu memasukan pelajar bukan Melayu ke dalam UITM.

ANWAR PALING DIGEMARI CINA UNTUK JADI PM....???


Pusat Kajian Demokrasi dan Pilihan Raya, Universiti Malaya (UMCEDEL) sekali lagi menjalankan kaji selidik mengenai pilihanraya pada 26 Disember 2012 hingga 11 Januari 2013 yang melibatkan 1409 responden.

Sebelum ini, kajiselidik yang sama telah dilakukan pada 31 mac 2012 - 15 april 2012 yang melibatkan 2282 responden dan 1 september 2012 – 16 september 2012 yang melibatkan 1536 responden.

PEMBANGKANG TIPU BERDEMO UNTUK DAPATKAN IC..!!!


Hiasan

Inilah kerja pembangkang..... 
"Pembangkang hanya ajak berdemo, tidak bantu saya dapatkan IC" - itulah kata-kata mangsa manipulasi PR ketika demontrasi di JPN yang mengatakan seramai 500,000 kaum India di negara ini tidak memiliki kad pengenalan atau 'stateless'.

( VIDEO) WAJIB LIHAT.....

Sangat penting untuk rakyat tidak lagi berada pada tahap kekeliruan mengenai isu Kalimah Allah. ALLAHU AKBAARR...!!

LIHAT VIDEO BERIKUT :

AWAS !!! KEDAI GUNTING RAMBUT, PELUK-PELUK, SAYANG-SAYANG, URUT-URUT...!!!!


Cabaran dunia moden hari ini yang seiring dengan perkembangan pesat teknologi dunia global tanpa sempadan, namun masih tidak mampu membendung citarasa, keinginan dan nafsu yang telah menguasai jiwa...... Mungkin sebab itulah, pusat-pusat hiburan, rumah-rumah maksiat dan aktiviti persundalan juga semakin pesat berkembang walaupun serbuan demi serbuan, denda demi denda telah dilakukan oleh pihak yang berwajib. Tidak ada keperluan rasanya untuk menyalahkan pihak-pihak berkenaan kerana ujudnya jalinan dan rangkaian perniagaan itu kerana ADA PERMINTAAN. 

Mungkin kerana serbuan yang semakin kerap dilakukan, terdapat premis perniagaan tersebut telah dimodenkan dengan menukar 'strategi' perniagaan mereka. Ikuti selanjutnya.....

YAHUDI - GOLONGAN YANG SANGAT KUAT PENGARUH


Selama ini tidak banyak data dan peta demografi orang-orang Yahudi di seluruh dunia. 

Negara mana yang paling ramai dihuni oleh orang Yahudi?

Sudah tentu negara yang pertama paling ramai dihuni oleh bangsa Yahudi adalah Israel dengan jumlah penduduknya 5313800 (40% dari jumlah keseluruhan populasi Yahudi dunia).