Thursday 16 August 2012

KEJAMNYA IBU TIRI..... SIAL!!! BINATANG..!!!

Masih ada ibu tiri binatang rupanya di zaman moden dan serba canggih ini..... tidak kasihankah mendengar rintihan dan jeritan anak-anak tidak berdosa itu ketika dipukul dan dibelasah .....tidak kasihankah????
Tak kiralah bangsa apa dan agama apa sekalipun.....!!! 
BINATANG PUN SAYANGKAN ANAK...... bahlol..!!!!!KOTA TINGGI: Kepala disumbat dalam lubang tandas sebelum dipam, disuap nasi panas serta pasir antara deraan ibu tiri yang diterima dua beradik berumur tujuh dan 11 tahun di rumah mereka di sekitar bandar ini sejak Februari lalu.
Punggung serta tubuh dua kanak-kanak itu turut dipukul menggunakan penyangkut baju tanpa mengira masa oleh wanita berusia 30-an yang berkahwin dengan bapa mereka berumur 30-an penghujung tahun lalu.
Sepanjang dua minggu lalu, penderaan terhadap dua beradik itu dikatakan lebih teruk menyebabkan mangsa yang berumur 11 tahun sudah tiga kali melarikan diri dari rumah akibat tidak tahan diperlakukan sedemikian tetapi akibatnya, adiknya menjadi mangsa deraan lebih teruk.
Ibu mereka dikatakan melarikan diri meninggalkan kanak-kanak itu dalam jagaan suaminya yang tiada kerja dan kini bekerja sambilan di sebuah ladang kelapa sawit di sekitar daerah Kota Tinggi.
Penderaan kedua-dua beradik itu terbongkar semalam, ketika mangsa yang berumur tujuh tahun datang ke sekolah pagi semalam dalam keadaan murung.
****Anak teman menangis digigit nyamuk pun teman ikut menangis.....