Friday 25 January 2013

YA..... ITU MAYAT ZHEN ZHONG....


Penantian mengesan Adik William Yau Zhen Zhong yang dilaporkan hilang pada 16 Jan lalu telah berakhir dengan tragedi hitam hari ini apabila mayatnya ditemui mati di jeti Sungai Sireh,Klang 6.30 petang semalam..

TU DIA...!!! SHAHIDAN KASSIM DI PENTAS CERAMAH PAS....???Pas & Pakatan hampir ketandusan idea untuk berceramah & menarik minat rakyat sehingga menggunakan "Orang UMNO" dalam banner ceramah mereka. Terbaru, mereka menggunakan nama YB Dato Seri Shahidan Kassim yang mana dikatakan oleh mereka bahawa akan berceramah di pentas mereka ( Pas) pada 23 Januari lepas.

AMARAN UNTUK UMNO PASIR GUDANG....!!!

Semalam.... Lihat di sini

HARI INI.......


TOK MAT BAGI AMARAN PADA UMNO PASIR GUDANG

DOKTOR CABUL PESAKIT....TAK TAHAN TENGOK PAYUDARA BESAR...!!!

Hiasan

JOHOR BAHRU : “Disebabkan mempercayainya, saya hanya mengikut arahan apabila diminta membuka baju dan coli, namun dia meramas buah dada saya hingga saya berasa sakit.

BANYAK NAMA BESAR PEMIMPIN POLITIK GAGAL UJIAN TAPISAN SPRM


SHAH ALAM – Beberapa parti politik dijangka terpaksa menggugurkan nama-nama besar daripada menjadi calon mereka dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13).

Pengguguran itu tidak boleh dielakkan kerana beberapa tokoh itu gagal dalam ujian tapisan yang dilakukan oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) kerana mempunyai masalah dengan undang-undang.

WEYYY !!! ANWAR...KAU TU KETURUNAN APA..???

Adakah laporan ini salah....???


Gua tak faham jika masih ada kaum India yang akan menyokong 
Anwar Ibrahim dengan tahap rasisme sebegini. Penipuan demi penipuan kepada kaum India (seperti di Kg Buah Pala) dengan menganggap kaum India adalah kaum paling senang diperbodohkan.

YAU ZHEN ZHONG SUDAH DITEMUI....???


KLANG : Polis memanggil ibu bapa William Yau Zhen Zhong, 6, untuk pengecaman mayat budak yang ditemui di Sungai Sireh, Pelabuhan Klang, malam tadi.

WANITA DIBELASAH SETELAH 3 BULAN TIDAK PULANG KE RUMAH


Berhampiran persimpangan Dajing Road dan Xisandao Street di Changchun City, seorang lelaki yang memakai jaket hitam berulang kali marah dan mengeluarkan kata-kata kesat terhadap seorang wanita. Malah dia turut menarik rambut, berkali-kali menendang dan memukul sambil menjerit dari masa ke semasa: "Ini adalah balasan untuk kamu kerana tidak pulang ke rumah selama tiga bulan!"