Friday 7 August 2015

PESURUHJAYA PAS PERAK SAHKAN RM2.6B KE AKAUN PM ADALAH DERMA


Pesuruhjaya Pas Perak, Razman Zakaria hari ini tampil mengesahkan wang berjumlah RM2.6 bilion yang dimasukkan ke akaun Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak adalah wang derma.

ENGGAN BERSETUBUH DENGAN MILITAN IS, WANITA DIBUNUH KEJAM...... MASYA ALLAH!!!


BAGHDAD — Marah kerana menolak untuk melakukan persetubuhan dengan beberapa anggota militan IS, sejumlah 19 wanita dihukum bunuh atas dakwaan enggan mengadakan hubungan seks bersama jemaah lelaki.

SULTAN NEGERI MANA ARAHKAN PM LETAK JAWATAN ???

najib1.png

Sultan Titahkan Najib Supaya Segera Letak Jawatan Sebagai Perdana Menteri Sebelum Berlakunya Sesuatu Yang Tidak Diingini | Sepucuk surat yang didakwa titah sultan kepada Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak di mana isi surat berkenaan menyuruh beliau meletak jawatan sebagai Perdana Menteri Malaysia serta merta. 

KE MANA MENGHILANGNYA SEMUT API PUTERI ???


Puteri yang selalu di kaitankan dengan skandal serta masalah moral sedang di perbaiki oleh ketua semasa. Namun kerap kali cerita kes tangkap khalawat melibatkan mereka-mereka ini. Kini masa buat puteri untuk berubah menjadi lebih baik sedang di uji. Harap tak ada lagi lah cerita-cerita tak baik berbanding baik kita boleh dengar dari puteri ni. Apa pun, tahniah buat Mas Ermieyati kerana cuba membawa puteri ke arah yang lebih Islamik walau pun banyak dugaan mendatang.

MISTERI KEHILANGAN #MH370 TERUNGKAI SELEPAS 515 HARI... SALAM TAKZIAH...


MH370 dah dijumpai, takziah kpd keluarga mangsa, semoga Allah swt beri keampunan kepada mangsa tragedi ini. Masa Najib kata MH370 berakhir di Lautan Hindi, semua pakar aviasi mee segera pertikai macam-macam, pakar teori konspirasi pun ada bermacam-macam teori, sekarang dah terbukti benar, sama-samalah kita insaf atas kekhilafan kita, dan bagi pakar teori konspirasi mee segera, mintalah maaf kepada pihak yang dituduh dan mohonlah keampunan daripada Allah swt atas kesilapan dan kejahilan kita.