Saturday 2 August 2014

AMAR BAHARIN SANGGUP DATANG DARI JAUH DEMI NAK RAYA DENGAN 'BUAH HATI' ???

izreen dan amar baharin

Drama Kerana Terpaksa Aku Relakan (KTAR) sudah lama tamat. Sebelum ini gambar-gambar mesra Amar Baharin dan Izreen Azminda ‘terpaksa’ dikongsikan di Instagram mereka untuk tujuan promosi drama tersebut. Namun nampak gayanya walaupun drama tersebut telah berakhir, kemesraan antara Abang Zen dan Indah ini masih jelas terserlah. Mana tidaknya, Amar Baharin sanggup datang ke Kedah daripada KL semata-mata untuk beraya dengan Izreen. Sweet gitu!!!

RAKYAT HARAP PIHAK BERKUASA TIDAK PILIH KASIH.....

alt

KUALA LUMPUR 2 Ogos - Pihak berkuasa diminta untuk tidak bersikap selektif dalam mengenakan tindakan termasuk kepada pengguna media sosial yang menggunakan indentiti sebagai Kelvin Yap menghina kesucian sambutan Aidilfitri baru-baru ini.

DUN SELANGOR AKAN DIBUBAR ???

alt

SHAH ALAM 2 Ogos - Mantan Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abu Hassan Omar mencadangkan Tan Sri Khalid Ibrahim meminta perkenan Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah untuk membubarkan Dewan Undangan Negeri (DUN).

ISRAEL UGUT MALAYSIA ???


KUALA LUMPUR – Tuduhan yang mengatakan Malaysia menjalin kerjasama ketenteraan dengan Hamas adalah ugutan pertama Israel kepada Malaysia.

GEMPAR !!! 'ORANG MINYAK JADIAN' DITANGKAP DI DATARAN PAHLAWAN MELAKA

Orang Minyak

Melaka – Kekecohan yang berlaku di Dataran Pahlawan di sini pada hari pertama Raya yang lepas telah mendapat perhatian di media sosial.