Tuesday 7 May 2013

BLOGGER DITAHAN POLIS KERANA SENTIMEN PERKAUMAN...???


KUALA LUMPUR  : Dua pemilik blog, Papa Gomo dan King Jason ditahan polis pada Selasa kerana menyiarkan entri blog yang didakwa mengapi-apikan sentimen perkauman dan menyebarkan penipuan.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersial (JSJK) Ibu Pejabat Polis Bukit Aman, Datuk Syed Ismail Syed Azizan berkata, kedua-dua suspek ditahan pada Selasa.

MEREKA INGINKAN KUASA POLITIK....!!!ASHRAF MUSLIM INGIN BERPOLIGAMI, RUMAHTANGGA BERGOLAK.....

ashraf muslim kahwin dua

Desas desus mengenai keretakan rumah tangga Ashraf Muslim dan Dayana telah mula bertebaran di Forum Cari baru-baru ini. Ada info menyatakan Ashraf telah membuka fail permohonan di mahkamah Syariah untuk berkahwin kali kedua dengan keizinan isterinya.

KENAPA TERBALIKKAN BENDERA MALAYSIA....???


SELEPAS KEPUTUSAN PRU 13.... YANG BANYAK MEMPROTES ADALAH KAUM CINA...

Selagi bangsa cina tgk BN menang..selagi tu depa akan bantah...

Kenapa bangsa cina x bantah penang dan selangor?

Yang BN kalah...sbb yang dapat kuasa ialah bangsa cina....

Melayu? Ikut saja telunjuk cina...suruh demo jalanan...melayu ikut..yang cina..duk tgk dari jauh...

Serius..admin tak kisah pembangkang dalam page ni org PAS...sbb mmg dari dulu..belum pernah senario racially divided ni timbul terutama bila DAP jadi kuat sbg pembangkang...

Bukan nak menakutkan semua pembaca..tetapi..kalau sentimen perkauman sgt kuat yg ditiupkan oleh DAP...tak mustahil 13/5 bule terjadi pada masa akan datang.

Ditambah pula ada pula melayu yang sanggup jadi petualang agama dan bangsa demi kuasa politik.

Jika lahir dua tiga orang lagi seperti anwar ibrahim...sememangnya politik tanahair kita di tahap kritikal..

Malaysia perlu pembangkang spt arwah ustaz fadzil noor...cara membangkang yang berhemah..dan tidak menyemat semangat membenci semasa berkempen.

Ambil contoh mudah di gelang patah..mantan MB tewas..jasa diberi..tuba dibalas..

Bukan sbb calon BN kalah..tetapi yg jelas ialah cina undi cina..dan cina kurang undi org melayu...

Yang melayu...? Tetap undi cina...yang akhirnya puas dpt tgk parti lawannya yang berasaskan melayu itu tumbang..

*** MEREKA INGIN MENGUASAI MALAYSIA.... BUKAN ITU SAHAJA..... MEREKA SEBENARNYA INGIN MENGUBAH MALAYSIA..... MEREKA INGIN MENGUBAH SEMUANYA.... !!!

***MELAYU PENYOKONG/PENGUNDI DAN YANG BERSEKONGKOL DENGAN DAP  UNTUK MEMERINTAH MALAYSIA, TIDAK SEDAR TELAH DIPERKUDAKAN, DIPERBODOHKAN....!!!

ISU BLACKOUT - BENTONG ATAU GELANG PATAH....???


KERJA KOTOR SIAPA SEBENARNYA.....???

Tolong hentikan fitnah politik. Terima saja kekalahan anda dengan penuh bermaruah.

WAHAI MELAYU....SEDARLAH !!!


MULAI DARI SEKARANG KITA KENA TANAMKAN KEMBALI SEMANGAT POLITIK PERKAUMAN TERHADAP BANGSA CINA TERUTAMA DAP RACIST DI MALAYSIA INI, SEBAGAI MEMBALAS KEMBALI APA YANG MEREKA LAKUKAN TERHADAP KITA SELAMA INI. KAUM CINA DI MALAYSIA INI JELAS SIKAP MEREKA "PEPAT DILUAR, TAPI RENCUNG DIDALAM"
......................................................................................

Sedarlah wahai semua bangsa Melayu, jika kita lihat pucuk pimpinan kita masih dari sekarang tidak mahu berubah dan masih lagi mengikut telunjuk bangsa Cina, maka wajib kita tinggalkan perjuangan kita terhadap pucuk pimpinan yang ada sekarang. Kita wajar mengeluarkan amaran keras terhadap pucuk pimpinan UMNO. Alang-alang kita berdakwat biarlah sampai hitam. Apabila Tun M berkata Mepayu mudah lupa, habis terbeliak semua biji mata.

Nah hakikatnya sekarang telah nyata dari dahulu telah saya berkata "Cina tetap Cina" fahamilah dengan mendalam ungkapan saya ini, dalil nya lihat gambar kenyataan Ali Rustam seperti di atas....