Sunday 7 July 2013

JULIE DAHLAN SAKIT BUAH PINGGANG...


Produser filem dan pelakon, Julie Dahlan, 60, mengesahkan dia kini menghidap penyakit buah pinggang sejak dua bulan lalu. Malah, Julie Dahlan berkata, dia kini atas nasihat doktor terpaksa menjalani rawatan dialisis setiap tiga kali seminggu di hospital. 

MACAI PAS BANGGA DENGAN VIVIAN YANG MENGHINA ISLAM...???Inilah dia sisi sebenar cina cibai bernama Vivian yang telah menghina Islam dan Melayu.

Macai Pas mendakwa Vivian ini hanyalah nama ciptaan cywarian kerajaan.

Tapi hakikatnya Vivian adalah seorang manusia cibai pendokong DAP yang ingin membuang
terus orang Melayu dari bumi bernama Malaysia.
Kenapa macai Pas yang kononnya menyokong Islam tetapi tetap membela parti yang secara terang menolak Islam.

KASIHAN....KANAK-KANAK BERBOGEL SAMBIL MINTA SEDEKAH....

Zhou Chonggao

Siapakah kanak-kanak dalam gambar di atas..? Bertelanjang bulat...selamber menghisap rokok di kaki lima premis-premis perniagaan....tetapi sambil meminta sedekah dan katanya.. ramai orang akan bersimpati dengan keadaannya yang sebegitu.... Masya Allah... di manakah ibubapanya...???

3 ATLET SUKMA DIREMAN KERANA MEROGOL


SHAH ALAM - Tiga lelaki ditahan reman bagi membantu siasatan berhubung kes rogol seorang pegawai pengiring atlet bola baling wanita dalam Sukan Malaysia (Sukma) 2013.

AWAS !!! LOSYEN BERACUN, 7 WANITA MAUT DI HOSPITAL GLENEAGLES !!!

fitnah
MAAF....SEANDAINYA ANDA TERPENGARUH ATAU TERKEJUT DENGAN TAJUK DI ATAS......
Berikut kenyataan yang dipetik dari fan page Polis DiRaja Malaysia : 
SAMPEL WANGIAN ATAU LOSEN BERACUN : JANGAN PERCAYA KHABAR ANGIN
Kenyataan bahawa tujuh wanita mati di Hospital Gleneagles Ampang akibat menerima bungkusan mengandungi sampel wangian atau losen yang dikatakan beracun adalah tidak benar. Polis Kuala Lumpur telah membuat semakan dengan pihak hospital berkenaan dan mendapati bahawa laporan tersebut tidak berasas sama sekali. Dua tahun lalu hospital gleneagles juga pernah menafikan berlakunya perkara yang sama di hospital tersebut.