Friday 30 October 2015

CELCOM ENGGAN MANSUHKAN CAJ KAD PRABAYAR ???


DALAM pembentangan Bajet 2016 minggu lepas, Perdana Menteri mengumumkan bahawa cas GST yang dikenakan oleh syarikat Telco di negara ini akan dimansuhkan berkuatkuasa 1 November ini...

ALI TINJU TUDUH KETUA UMNO BAHAGIAN SUNGAI BESAR PUNCA UMNO HURU-HARA ???PETALING JAYA: Ketua UMNO Bahagian Sungai Besar, Datuk Jamal Md Yunos dituduh punca yang menimbulkan huru-hara dalam UMNO.

AWAS !! PULUT DAN PAU BERINTI DAGING BABI DI ICQ RANTAU PANJANG !!!


30 OKT: Jabatan Kesihatan negeri merampas 235 jenis makanan termasuk 15 bungkus pulut dan pau yang dipercayai berintikan daging babi di pintu masuk Kompleks Kastam Kuarantin dan Imigresen (ICQ), Rantau Panjang, Pasir Mas kelmarin.

KETUA BERITA MANDARIN RTM AGEN PEMBANGKANG ???Akibat dari sikap ambil mudah atau mungkin Ketua Berita Mandarin RTM Tan Lee Won ada agenda tersendiri, slot Berita Mandarin RTM semalam membaca berita tanpa sokongan visual seperti kebiasaannya.

RAMAI GURU ANTI-KERAJAAN... TETAPI NURUL IZZAH HINA TUGAS GURU ???


Gara-gara ingin mencari publisiti murahan dengan mempersoalkan kerjaya guru, Anak Anwar Ibrahim, Nurul Izah dikecam netizen ekoran kenyataannya berkaitan bebanan tugas guru..