Saturday 20 July 2013

ABBY : BERKEMPEN SAMBIL TAYANG LAKI @HONEYMOON

BAYI MAUT 'DIPANGGANG' DALAM INKUBATOR HOSPITAL...????Beijing: Seorang bayi yang baru lahir didakwa maut ‘dipanggang’ dalam inkubator di sebuah hospital di China semalam.

Gambar bayi berusia 12 hari itu terdedah kepada umum selepas ia beredar di kalangan pengguna Weibo, sejenis laman sosial menyerupai Twitter.

WANITA BERTUDUNG DALAM IKLAN LUCAH...???


Sekali lagi wanita melayu bertudung dieksploitasi oleh pembekal ubat tenaga batin di negara ini untuk melariskan jualan mereka.. 

Lebih memalukan, wanita melayu digambarkan seolah-olah amat terbuka tentang seks sehingga sanggup beraksi sedemikian didalam majalah..

IMAM DARI MEKAH FASIH BERBAHASA MELAYU

Hiasan

Kehadiran imam dari negara-negara arab ketika bulan Ramadan ke negara ini bagi mengetuai solat terawih sudah menjadi kelaziman.

Di Melaka, kunjungan sejak 14 tahun lalu membolehkan seorang imam dari Makkah, kini fasih berbahasa melayu.

BANGKAI DAN ORGAN DALAMAN BABI DIBUANG DI TANAH PERKUBURAN ISLAM...!!!


Perth – Polis Australia semalam berkata, mereka sedang menyiasat insiden kepala dan usus babi dibuang ke sebuah kawasan tanah perkuburan Islam di negara itu.

KAHWINI LELAKI 11 TAHUN LEBIH MUDA... ABBY LEBIH HEBAT DARI NORMAN HAKIM....Bekas suaminya, Norman Hakim dengan isterinya, Memey Suhaiza hanya berbeza umur 8 tahun sahaja. Perkara biasa apabila suami jauh lebih berusia dari isteri.... Tetapi, Abby Abadi, lebih hebat. Ibu kepada 3 orang anak (hasil perkahwinan dengan Norman Hakim) dan berusia 35 tahun... telah mengaku sudah berkahwin dengan jejaka 11 tahun lebih muda daripadanya.... Ikuti kisahnya....

HUSAM SUDAH TAKUT...TARIK BALIK SAMAN BLOGGER.....KUANTAN : Naib Presiden PAS, Datuk Husam Musa pada Jumaat menarik balik saman fitnah RM5 juta yang dikemukakan terhadap penulis blog, Syed Azidi Syed Abdul Aziz atau lebih dikenali sebagai Kickdefella dua tahun lalu.

DITINGGALKAN DALAM KERETA LEBIH 5 JAM, KANAK-KANAK 3 TAHUN MAUT

Nawal Iris Samsudin

Seorang kanak-kanak perempuan berumur tiga tahun mati akibat lemas setelah ditinggalkan tanpa sengaja oleh ibunya selama lebih lima jam dalam kereta di tempat letak kereta sebuah sekolah di Subang Jaya, di sini semalam.

( VIDEO ) : NIK AZIZ FITNAH ORANG UMNO TIDAK SOLAT...?Dikhabarkan, walaupun bekas menteri besar Kelantan itu berada dalam keadaan yang sangat uzur, sering mengalami kekejangan otot kaki, Nik Aziz, 82, juga dilaporkan kerap berhadapan dengan masalah pernafasan dan sakit dada sehingga memaksa pihak penganjur membatalkan beberapa siri program yang sepatutnya dihadiri olehnya.