Saturday 27 July 2013

TERHEBAT !!!! JAWI AKAN HALALKAN 4 GADIS MELAYU SERTAI SEMULA MISS MALAYSIA WORLD 2013....???


Empat gadis Islam yang merupakan finalis Miss Malaysia World 2013 sebelum ini yang digugurkan penyertaan mereka, berkemungkinan besar akan dibenarkan bertanding berikutan kajian semula yang dijalankan oleh Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI).

SHOPPING DENGAN PAYUDARA TERDEDAH....!!!

Apa nak jadi le dengan wanita-wanita sekarang ni..... Jika semalam dipaparkan kisah wanita bergaduh dengan teman lelaki, sehingga bertelanjang bulat di tengah-tengah jalanraya yang sibuk..... LIHAT DI SINI
Hari ini pula ada wanita yang membeli-belah sambil payudaranya boleh 'ditonton' oleh semua orang secara 'percuma'

(VIDEO) : KEGILAAN SYIAH DI MALAYSIA...!!!


Perhatikan :
1. Cara Syiah Melayu - Iqamat (minit 1:33)
2. Cara Solat Syiah - Solat (minit 2:28)
3. Cara Mereka Bersalaman - Bila Bertemu Sesama Ahli (minit 3:10)


Subhanalllah... Astaghafirullahal'azim......

AHLI PAS KEDAH NAFI AMAL SYIAH....???

 Datuk Ir Phahrolrazi Zawawi

ALOR SETAR - Ada ahli Pas di Kedah yang diakui amalkan Syiah. Bagaimanapun, tuduhan kaitkan fahaman itu dengan pemimpin Pas di negeri ini, disifatkan karut.

SIAPA GERANGAN PEMIMPIN TERTINGGI POLITIK NEGARA TERLIBAT SYIAH....???


Dua pemimpin tertinggi sebuah parti politik dikenal pasti sebagai bertanggungjawab menyebar dan memberi sokongan politik kepada gerakan Syiah di negara ini terutama di utara tanah air.

NORA DANISH BAKAL MENANTU NAZRI AZIZ....???


Cara Nora Danish bercerita tentang kawan rapatnya Nadeem atau Muhammad Nadem Nazri seoalah-olah teruja nak menjadi menantu Nazri Aziz.

(VIDEO) TERGEMPAR !!! PEMAIN BADMINTON BERTUMBUK DI TERBUKA KANADA

Kebiasaannya kes pergaduhan dalam siaran sukan lebih tertumpu kepada perlawanan bola sepak. Ini kerana permainan bola sepak benar-benar menguji emosi. Namun jangan terkejut jika anda menonton satu adegan pergaduhan di antara dua pemain badminton dari Thailand ini. Apa yang mendukacitakan, pergaduhan ini tercetus secara langsung dihadapan ratusan penonton yang menyaksikan Kejohanan Badminton Terbuka Kanada 2013.  Korang boleh tonton video di bawah ini. 
Gempar! Pemain Badminton Bertumbuk Di Terbuka Kanada 2013 (Video) - Terbakor

SENARAI NAMA PENGERUSI PERHUBUNGAN UMNO UNTUK 6 NEGERI


Pengerusi UMNO Malaysia telah mengumumkan senarai nama pengerusi-pengerusi di tiap-tiap negeri. Berikut adalah 6 negeri yang mendapat Ketua Perhubungan UMNO baru.

NFC SAMAN RAFIZI, FMT DAN TMI

KUALA LUMPUR : Perbadanan Fedlot Kebangsaan (NFC) dijangka menyaman dua portal berita dan Pengarah Strategi PKR Rafizi Ramli berhubung laporan membabitkan syrarikat itu dan Kirimitonas Agro Sdn Bhd.

Peguam NFC  Wan Shahrizal Wan Ladin berkata dua portal berkenaan adalah The Malaysian Insider dan Free Malaysia Today.