Friday 6 September 2013

ROGOL ANAK TIRI : SIAPA BEKAS ANGGOTA KUMPULAN R & B DIPENJARA, SEBAT......


KAJANG - Seorang bekas ahli kumpulan R&B terkenal tanah air dihukum penjara 20 tahun dan 10 sebatan oleh Mahkamah Sesyen di sini, hari ini, selepas didapati bersalah merogol anak tirinya yang berusia 14 tahun, tahun lalu.

MUSA HASSAN TINGGALKAN MYWATCH...TRAUMA SANJEEVAN MAUT DITEMBAK.....!!!


Bekas Ketua Polis Negara (KPN), Tan Sri Musa Hassan yang juga penaung MyWatch mengambil keputusan meninggalkan badan pemantau jenayah itu untuk mengetuai badan bukan kerajaan (NGO) baru.

INTAN LADYANA BERAKSI BERAHI BERSAMA FARID KAMIL DENGAN 4 KAMERA DI DALAM BILIK TANPA SESIAPA...???


Pelakon Intan Ladyana bersedia untuk berhadapan dengan kritikan daripada penonton selepas tampil berani dalam sebuah babak berahi bersama aktor Farid Kamil dalam filem terbaharu lakonannya berjudul Dampak.

TERKINI : PINDAAN TARIKH UNTUK CALON BERTANDING PEMILIHAN UMNO BAHAGIAN DAN MT

perhimpunan-pemilihan-agung-umno-undi-ahli-pemimpin-cawangan-bahagian-ibu-pejabat

KUALA LUMPUR, 6 Sept. – Mesyuarat Majlis Tertinggi yang bersidang pada 30 Ogos 2013 telah memutuskan pindaan tarikh dan tempat pendaftaran calon yang ingin bertanding pada pemilihan parti. Pindaan tersebut melibatkan pendaftaraan calon untuk semua jawatan parti yang akan berlangsung serentak pada 21 September 2013, Sabtu.

KPN HENTAM PUAK PR HARAMJADAH KAW-KAW-KAW..!!!


'Sasterawan nyanyuk' sebelum ni berkata, beliau berada di rumah semalaman semalam dan tiada siapa pun termasuk anggota polis datang ke rumahnya semalam. Beliau juga mendakwa  Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar bahawa beliau menyorok adalah "cakap-cakap angin untuk menyebar citra buruk" terhadap dirinya. 

ADI PUTRA LAGI.....

Adiputra hantar gambar lucah kepada kekasih gelapnya termasuk gambar kemaluannya. Kekasih gelapnya pula isteri orang. Dan dikatakan inilah kekasih gelapnya itu....

Post image for GAMBAR EKSLUSIF! ADAKAH INI WANITA YANG DIKAITKAN DENGAN ADI PUTRA?

Suami wanita tersebut buat laporan polis.........

PELAKON BRONT PALARAE SUDAH BERKAHWIN...???


Pelakon Bront Palarae, 35, menafikan gosip yang mendakwa dirinya sudah berkahwin dengan seorang wanita yang merupakan kenalan lamannya pada 31 Ogos lalu.

KARPAL BERIYA-IYA MAHU CHIN PENG DI BAWA BALIK KE MALAYSIA....UNTUK APA..???


Pengerusi DAP,Karpal Singh menyokong sebarang usaha membawa semula bekas Setiausaha Agung Parti Komunis Malaya (PKM) Chin Peng ke Malaysia. Karpal dilaporkan dalam kenyataan portal FMT berkata Kerajaan Malaysia tidak perlu berkeras dalam pendirian lamanya yang melarang kepulangan Chin Peng ke negara ini.