Thursday 26 June 2014

BUNIAN SEDANG SOLAT BERJEMAAH 'TERTANGKAP' GAMBAR OLEH STAFF TELEKOM MALAYSIA ???


Sekeping gambar yang sedang tersebar di media-media sosial di dakwa memperlihatkan sekumpulan jemaah sedang menunaikan solat menjadi telah menjadi pertikaian.

SIAPA AHLI PAS SERTAI MILITAN DI SYRIA DI PECAT ???

Ustaz Lotfi


PETALING JAYA : PAS telah menamatkan keanggotaan Ustaz Lotfi Ariffin berikutan dakwaan pembabitannya dalam kumpulan militan di Syria.

KEBAKARAN ASRAMA LELAKI UIA DAMANSARA


Kebakaran berlaku di ruang membasuh yang melibatkan tilam. Anggaran keluasan kebakaran 9 x 21 meter. Kebakaran dapat dipadamkan sepenuhnya oleh anggota dari BBP Petaling Jaya dan BBP Damansara.

BN MUNGKIR JANJI MOU DENGAN HINDRAF.... WAYTHA AKAN HERET KE MAHKAMAH ???


MELBOURNE 26 Jun - Pengeerusi Hindraf P Waythamoorthy mendakwa akan mengheret Barisan Nasional (BN) ke peringkat mahkamah sekiranya tidak melaksanakan peruntukan yang dijanjikan didalam Memorandum Persefahaman (MoU) bersama Hindraf, April tahun lalu.

LELAKI TUA KUTUK CULIK DAN CABUL BUDAK PEREMPUAN 9 TAHUN DALAM KERETA

Foto
KENDERAAN dipercayai milik suspek yang ditahan polis.
SLIM RIVER : Seorang pelajar perempuan berusia sembilan tahun menempuh detik cemas apabila diculik disebuah stesen bas sebelum dicabul di kawasan kubur Cina Jalan Slim Lama, di sini, oleh seorang lelaki dalam kejadian petang semalam.

KETABAHAN BUDAK LELAKI 9 TAHUN MANGSA CULIK DUKUNG ADIK BERUSIA 4 BULAN....

DUA beradik yang terselamat setelah ditinggalkan di tepi jalan oleh penjenayah yang melarikan  kereta ibu mereka di kawasan Puchong, semalam.

Tanpa setitis air mata, kanak-kanak lelaki ber­usia sembilan tahun yang baru di­ugut bunuh oleh seorang penjenayah yang melarikan kereta ibunya hari ini, tabah berdiri sambil mendukung adiknya berusia empat bulan di tepi jalan selepas ditinggalkan.

(FOTO) : OPERASI PENAHANAN PENGGANAS SULU DI KUNAK SABAH

Suspek ditahan
Enam pengikut setia Sultan Muedzul Lail Tan Kiram yang juga saudara kepada Sultan Jamalul Kiram dicekup pasukan Polis Cawangan Khas di Kunak, Sabah, awal pagi kelmarin.