Thursday 6 March 2014

JOM LIKE FAN PAGE "KAMI SOKONG LIYANA MANAN"

hanez romie

https://www.facebook.com/KamiSokongLiyanaManan

Wow. Makin menarik nampaknya perkembangan kontroversi antara Hanez Suraya, Romie dan Liyana Manan. Ternyata rakyat Malaysia hampir kesemuanya simpati dengan nasib yang menimpa Liyana Manan. Abang Nara yakin kaum isteri dan ibu di luar sana dapat merasai penderitaan dan betapa sedihnya hati Liyana mengharungi dugaan ini. Atas dasar mahu menunjukkan sokongan, laman Facebook Kami Sokong Liyana Manan telah pun ditubuhkan.

HAFIZI ROSLEE SAMAN FAM


KUALA LUMPUR, 6 Mac - Bekas pemain bola sepak Kuala Lumpur, Hafizi Roslee, yang digantung seumur hidup kerana didapati terlibat dalam skandal rasuah dan mengatur perlawanan, memfailkan saman terhadap Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) berhubung penggantungannya itu.

PADAH BIARKAN BIBIK KEBULURAN HINGGA MATI, SUAMI ISTERI KE TALI GANTUNG !!!


Shah Alam – Sepasang suami isteri dijatuhi hukuman gantung sampai mati oleh Mahkamah Tinggi di sini Khamis selepas didapati bersalah membunuh pembantu rumah warga Indonesia mereka, Isti Komariah.
Hakim, Datuk Noor Azian Shaari menjatuhkan hukuman itu selepas berpuas hati pihak pembelaan gagal membangkitkan keraguan yang munasabah terhadap kes pendakwaan.

KOMEN LIYANA MANAN MENGENAI DESAKAN HANEZ SURAYA AGAR MEMOHON MAAF

2

Respon Liyana Manan isu didesak minta maaf oleh Hanez Suraya – Dalam satu sidang media semalam, Hanez Suraya dan Romie mendesak Liyana Manan agar tampil menyatakan permohonan maaf kerana memalukan mereka berdua di khalayak umum menerusi pendedahan di media minggu lalu.

SKETSA 'SULTAN MELAKA' .......


Jika anda stress dengan isu-isu politik yang pelbagai... mungkin facebook 'Sultan Melaka' mampu melegakan tekanan yang anda alami...... hehehe!

WANITA KELDAI DADAH MAUT DITEMBAK DI KEPALA


Sepang : Padah terbabit dalam sindiket pengedaran dadah, nyawa seorang wanita berakhir dengan sebutir peluru menembusi kepala sebelum mayatnya ditinggalkan di sebuah ladang sawit di Sungai Pelek, di sini. 

LELAKI HADIAHKAN TELUR TEMBELANG SELEPAS TERESACOCK BERCERAMAH !!!?????


BUKIT MERTAJAM : Ceramah anjuran pakatan pembangkang di Taman Cermai, dekat sini yang dihadiri Ahli Parlimen Seputeh, Teresa Kok bertukar kecoh malam tadi apabila beliau diberi telur busuk oleh seorang lelaki tidak dikenali sejurus selesai berceramah. 

ANAK SAUDARA TIMBALAN MENTERI TERJUN JAMBATAN SULTAN ABD HALIM UNTUK BUNUH DIRI


KUALA LUMPUR: Seorang pelajar jurusan undang-undang berusia 27 tahun yang merupakan anak saudara kepada seorang timbalan menteri menjadi orang pertama bertindak terjun daripada jambatan kedua Pulau Pinang kira-kira jam 2.40 petang tadi (petang semalam).