Monday 13 January 2014

( FOTO ) : PAK LEBAI JUAL CARLSBERG DI TEPI JALAN


Lima keping gambar telah dimuat turunkan oleh seorang facebooker yang menamakan dirinya sebagai Seii Taishogun memperlihatkan seorang yang memakai songkok putih sedang menguruskan penjualan minuman Carlsberg kepada seorang cina.

KERJA GILER WARGA NEW ZEALAND : LELAKI PEREMPUAN TELANJANG BULAT UNTUK PECAHKAN REKOD BERENANG BOGEL !!!


Beratus-ratus lelaki dan wanita kumpul pantai New Zealand sambil telanjang untuk mengikuti pertandingan renang bogel di laut Lautan Pasifik dalam usaha untuk memecahkan rekod renang bogel terbesar di dunia. Lihat Sini

COMANGO PERGUNAKAN PBB UNTUK RAIH SOKONGAN ANTARABANGSA 'TEKAN' MALAYSIA

alt

KUALA LUMPUR 13 Jan - Gabungan Badan Bukan Kerajaan (NG) Comango bertindak 'menekan' kerajaan dengan menghantar laporan kepada Pertubahan Badan-Badan Bersatu (PBB) yang mendakwa kerajaan telah melanggar hak asasi manusia.

EXCO SELANGOR ARAH PUSAT GIAT MARA DITUTUP, BANGUNAN ATAS TANAH MILIK 'BAPAK' KHALID SAMAD !!!


Satu lagi Pusat Giat Mara yg diarah TUTUP dgn kadar segera oleh EXCO Selangor atas alasan tanah milik kerajaan negeri Selangor.

GERAKAN KRISTIAN HAMPIR BERJAYA MENAKHLUK MALAYSIA ... ???


Gerakan Kristian di Malaysia di lihat semakin menjadi-jadi sejak kebelakangan ini. Daripada beberapa insiden sebelum ini , rakyat Malaysia khususnya orang-orang Islam perlu sedar bahawa gerakan ini sebenarnya telah lama berlaku dan ianya di lakukan secara senyap-senyap.

'HIDDEN AGENDA' PUAK EVENGELIS GUNA KALIMAH ALLAH


Saya telah pun mengatakan bahawa puak-puak evangelis Kristian yang beria-ia sangat menuntut penggunaan kalimah Allah di Malaysia bahawa mereka sebenarnya tidak jujur hendak guna kalimah Allah.

MENGIMBAS KEKEJAMAN ARIEL SHARON MENYEMBELIH RAKYAT PALESTIN

2

PERCAYA atau tidak, kematian bekas Perdana Menteri Israel ini disambut gembira oleh rakyat Islam di seluruh dunia !!! Ianya adalah kematian yang dinanti-nantikan. 8 tahun koma, mungkin ketika itu Tuhan sudah menunjukkan kepadanya di mana tempatnya kelak ketika berada di akhirat !!! Kenapa...? Baca seterusnya artikel di bawah.....

AL-FATIHAH : BEKAS PEMAIN BOLASEPAK SARAWAK MENINGGAL DUNIAKUCHING : Bekas pemain pasukan bola sepak Sarawak Sazali Mohamed Ramli, 45, meninggal dunia pagi Ahad, dipercayai akibat serangan jantung. 

Allahyarham merupakan seorang polis bantuan Petronas di Bintulu. 

Pengurus Besar Petronas Wilayah Sarawak Datin Mary Sadiah Zainuddin berkata beliau dimaklum ketika kejadian, Sazali berjoging di sebuah taman di Bintulu. 

"Ketika ditemui, Allahyarham sudah tidak bernyawa lagi," katanya ketika dihubungi Bernama. 

INILAH BRUNEI.....LELAKI BERLAGAK MENYERUPAI PEREMPUAN
ATAU SEBALIKNYA 198

(1) mana2 lelaki yg memakai pakaian perempuan dan berlagak menyerupai perempuan atau mana2 perempuan yg memakai pakaian lelaki dan berlagak menyerupai lelaki di mana2 tempat awam tanpa alasan yg munasabah adalah melakukan suatu kesalahan dan hendaklah jika sabit kesalahan dikenakan suatu denda tidak melebihi $1000, dihukum penjara selama suatu tempoh tidak melebihi 3bulan atau kedua-duanya sekali.

KOREA SELATAN TAJA KEMASUKAN TENTERA AS

Rakyat News

SEOUL - Korea Selatan bersetuju untuk membayar 920 bilion won ($866.86 juta) pada 2014 bagi membiayai kehadiran tentera Amerika Syarikat (AS), iaitu peningkatan 5.8 peratus berbanding tahun lalu.