Friday 12 July 2013

GEMPAR !! BAYI GIGIT PUTING SUSU IBU DITIKAM 90 KALI..!!!


Jiangsu – Gara-gara menggigit ibunya ketika menyusu badan, seorang bayi berusia lapan bulan telah ditikam sebanyak 90 kali oleh wanita tersebut dengan menggunakan gunting. Ia menyebabkan Xiao Bao menerima 100 jahitan.

( FOTO ) : SKETSA LUCU PRK DUN KUALA BESUT


Lagaknya seperti orang sedang bersanding.... te..ta...pppiiii.......
Hang pa pikiaq sendiri la nooooo.....

KHALID GEREJA KALAH SAMAN TERHADAP HAMIDAH OSMAN


SHAH ALAM : Ahli Parlimen Shah Alam dari PAS, Khalid Samad kalah dalam saman fitnah terhadap bekas Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Sungai Rapat, Perak, Datuk Hamidah Osman berhubung tulisan di blog yang menyiarkan gambarnya memakai jubah paderi Kristian.

PUTERI ARAB SAUDI HADAPI TUDUHAN SELUDUP MANUSIA KE USA

LOS ANGELES :  Tuanku Puteri Arab Saudi, Meshael Alayban, 42, didakwa di California atas tuduhan memperhambakan seorang wanita Kenya dengan memaksa beliau bekerja dalam keadaan yang disifatkan mendera selain menyimpan pasportnya.

PASANGAN PORNO TERUSKAN CELAKA MENGHINA ISLAM...!!!

PRK DUN KUALA BESUT : SATU LAWAN SATU


Selepas sessi penamaan calon dan pengumuman rasmi calon yang bertanding oleh Pegawai Pengurus Pilihanraya, A Rahim Yusof di pusat penamaan calon di Dewan Serbaguna Kompleks Rakan Muda Daerah Besut, pagi tadi... Maka, Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Kuala Besut menyaksikan pertandingan satu lawan satu antara calon Barisan Nasional (BN), Tengku Zaihan Che Ku Abd Rahman dan Azlan @ Endut Jusoh mewakili PAS.

PRK DUN Kuala Besut diadakan berikutan kematian penyandangnya Dr A. Rahman Mokhtar daripada Barisan Nasional (BN) pada 26 Jun lepas akibat kanser paru-paru.
DUN Kuala Besut mempunyai 17,683 pengundi berdaftar, terdiri daripada 16,534 pemilih biasa, 1,134 anggota tentera dan pasangan, 14 polis dan seorang pengundi tidak hadir luar negara.

SUARAM TERUSKAN FITNAH MELAMPAU DI BULAN RAMADHAN


Kita tidak terkejut jika Pakatan Rakyat dan ‘kuncu-kuncunya’ ingin terus memainkan isu scorpene dan Altantuya walaupun isu tersebut telah kembali tertepek ke muka mereka..... Ini kerana PR benar-benar ketandusan isu dan berada dalam keadaan malu yang amat sangat apabila Anwar mengangkat sumpah menerima keputusan PRU-13.

AZLAN ENDUT 'MANUSIA 2 ALAM'...???Tahukah anda, calon Pas PRK Kuala Besut, Azlan Endut bukanlah jati Pas, tetapi merupakan pendokong dan ahli Umno, malah pernah memegang jawatan Ketua Pemuda Umno Cawangan di Dun Kuala Besut.

Kalaulah dah yang jenis ‘cari makan’? tanpa mengira apa jua parti, malahan sehingga sekarang namanya masih wujud sebagai ahli Umno.