Saturday 17 October 2015

ATM KE 38 TERKUAT DI DUNIA ???


Angkatan tentera malaysia berada di kedudukan 38 tentera terkuat di dunia meninggalkan singapura... ?

JOHOR BERHASRAT KELUAR DARI MALAYSIA ???


JOHOR BAHRU 17 Okt - Tengku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim bertitah bahawa pandangannya mungkin dilihat bertujuan untuk mencetuskan sentimen kenegerian, namun sebenarnya perhatian baginda hanyalah khusus pada rakyat Johor.

ZAMANI LEPASI TEMPOH RAWATAN PEMULIHAN DADAH DI PENGASIH


INDUSTRI hiburan baru-baru ini dikejutkan dengan berita mengenai bekas vokalis kumpulan Slam, Zamani Ibrahim yang didakwa telah melarikan diri dari rumah pemulihan, PENGASIH malam Jumaat dengan menaiki sebuah kereta bersama individu tidak dikenali.

3 MAUT NAHAS 6 KENDERAAN DI PLUS ARAH SELATAN IPOH - TRAFFIK JEM KEDUA-DUA HALA


TIGA terbunuh manakala, empat lagi cedera dalam satu kemalangan membabitkan enam kenderaan di Kilometer 283, Lebuh Raya Utara-Selatan, arah selatan Ipoh, pagi Sabtu.

SJK (C) KEAT HWA K BUANG JALUR GEMILANG DALAM TONG SAMPAH ???


KUALA KEDAH – Tiga keping gambar menunjukkan longgokan bendera Malaysia, Jalur Gemilang di buang ke dalam tong sampah di sebuah sekolah jenis kebangsaan Cina di sini menjadi viral di media sosial hari ini.

PUSAT KARAOKE AHMAD DHANI DI GEDUNG SARINAH TERBAKAR KELMARIN

dce5f4d5-bfb4-449f-84a0-dc87a288a49b_169

JAKARTA – Ribuan pengunjung sebuah kompleks beli-belah terkenal di Menteng, Jakarta Pusat, Gedung Sarinah gempar apabila salah satu tingkat di bangunan perniagaan tertua itu terbakar dijilat api, pada Khamis.