Tuesday 10 November 2015

SURAT TERBUKA DARI RAKYAT BIASA UNTUK PM DATUK SERI NAJIB


Assalamualaikum Datuk Seri,

1. Sejujurnya saya tidaklah mengenali secara rapat Datuk Seri kerana saya cumalah rakyat biasa dan anak muda yang mengenali Datuk Seri hari ini sebagai Perdana Menteri.

FAKTA SEJARAH YANG DISEMBUNYIKAN DARI UMUM ???


KISAH PEMBINAAN LEBUH RAYA PERCUMA arwah TUN RAZAK

Bagaimana usaha arwah Tun Razak merakyatkan sumber ekonomi untuk membangunkan prasarana infrastruktur dari rakyat untuk rakyat dikhianati oleh mantan PM Dr M (yang malangnya didewa dewakan oleh generasi baru yang tidak prihatin sejarah sendiri)...

“INILAH PENGORBANANKU BERULANG-ALIK DAN TINGGAL BERJAUHAN DENGAN ISTERI” – CATATAN TERAKHIR INSTAGRAM MANGSA KEMALANGAN MAUT LPT2

ANGGOTA polis memeriksa kereta yang dinaiki Muhammad Faizul Mohamad yang maut dalam kemalangan di kilometer 252.01 dekat Perasing LPT2, malam tadi.

Seorang jurutera syarikat swasta sempat memuat naik catatan di akaun Instagram mengenai pengorbanannya berulang-alik kerana tinggal berjauhan dengan isteri sebelum terbabit dalam kemalangan maut di Kilometer 252.1 Lebuhraya Pantai Timur Fasa 2 (LPT2), dekat Perasing, semalam.

PENGURUS RESTORAN OCEAN KING AKHIRNYA DIBEBASKAN SELEPAS 6 BULAN DICULIK PENGGANAS


KOTA KINABALU: Pesuruhjaya Polis Sabah, Datuk Jalaluddin Abdul Rahman, sebentar tadi mengesahkan pengurus restoran yang menjadi mangsa culik, Thien Nyuk Fun, telah selamat tiba di Sandakan, jam 10 malam tadi. 

TUN M DAN TSMY PERNAH MINTA BANTUAN KUMPULAN G25 UNTUK 'BELASAH' NAJIB ???


Bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad dan bekas Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin didakwa pernah meminta bantuan sekumpulan tokoh Melayu ternama yang dikenali dengan gelaran ‘G25’ untuk menentang Datuk Seri Najib Tun Razak.

TERKINI ISU VAPE


 BERIKUT  adalah perkembangan terbaru isu vape :
Cecair perisa e-rokok yang mengandungi nikotin hanya boleh dijual oleh ahli farmasi berlesen dan pengamal perubatan berdaftar, kata Ketua Pengarah Kesihatan Datuk Dr Noor Hisham Abdullah.