Sunday 29 November 2015

AWAS ! BUBBLE TEA TIDAK HADAM DI DALAM SISTEM PENCERNAAN ANDA !

Bubble tea tidak dapat dihadam, rupanya ada bahan buat tayar!

SEBENARNYA .... ini memang info yang sangat mengejutkan.  Adakah anda seorang peminat bubble tea? Tidak kisahlah jenama apa, pasti anda akan terkejut apabila membaca pendedahan yang dilakukan oleh seorang wartawan daripada stesen televisyen Shandong Television.

PELAJAR SENIOR UPNM BULI PELAJAR BARU TANPA PERIKEMANUSIAAN.. KEPALA BANA APAKAH INI ???Apakah pihak UPNM tidak boleh bertindak tegas terhadap perkara ini ???  Bagaimana dengan PDRM ???

RAKAMAN video pelajar lelaki yang dibuli dan diperlakukan seperti binatang oleh beberapa individu menjadi viral di laman sosial.

FITNAH JAKIM - LOGO HALAL DI PRODUK MAKANAN HARAM !!!

babi-tin-halal-palsu

Perbuatan dajal edit gambar untuk menimbulkan keresahan dikalangan masyarakat Islam. Perbuatan tidak bertanggungjawab oleh yang edit gambar dan kongsi gambar tanpa usul periksa.

MAHKAMAH SYARIAH WILAYAH PERSEKUTUAN 'BUAT DUIT' DARIPADA ORANG SUSAH ???


Cerita Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan Jalan Duta. Berhantu???

1. Hari ni saya ke sana menemani seorang hamba Allah utk membuat Pengesahan Lafaz Cerai.

2. Makhamah Syariah yg tersergam indah ini hanya menambah mimpi ngeri bagi semua para isteri yg dtg dgn pelbagai tuntutan berkaitan rumahtangga..nafkah..hak penjagaan anak, tuntutan nafkah.... tuntutan harta sepencarian dan sebagainya..

MILITAN SULU RANCANG BALAS DENDAM PERTEMPURAN DI LAHAD DATU SELEPAS PERTEMUAN NURUL IZZAH - JACEL KIRAM ???


Selepas kontroversi berita mengenai pertemuan diantara Ahli Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah dengan Jacel Kiram, anak perempuan kepada pengganas Sulu tersebar, kini tersebar pulak satu berita yang sedikit sebanyak menggusarkan rakyat, mungkin juga ada kaitan dengan motif pertemuan empat mata tersebut.