Sunday 27 September 2015

SELEPAS KAHWIN DENGAN PAK ARAB.. TIBA-TIBA UMI HAFILDA MUNCUL DESAK PM SUMPAH LAKNAT !!!


Lama menghilangkan diri selepas berkahwin dengan pak arab, akhirnya Ummi Hafilda muncul semula. Kali ini dengan bermediumkan, Kuasa Suara Rakyat, sebuah NGO yang diketuainya, mencipta cerita yang sama, menggunakan skrip 1998 dengan peralihan watak daripada Anwar Ibrahim kepada Najib Abdul Razak. Cuma ada sedikit perubahan skrip apabila jalan cerita kali ini tidak melibatkan skandal kakak iparnya dan bakal Perdana Menteri, sebaliknya hanya melibatkan Najib Abdul Razak.

JEREBU - TWEET PERDANA MENTERI TUTUP SEMUA SEKOLAH SELURUH NEGARA ADALAH PALSU

MOHON JAGAN PERCAYA..... tweet di atas adalah PALSU. Tweet yang menjadi viral dan mencetuskan kekeliruan di kalangan ibu bapa.

SHAH ALAM - Tweet Perdana Menteri meminta agar Kementerian Pendidikan menutup semua sekolah seluruh Malaysia pada hari Isnin dan Selasa berikutan jerebu adalah palsu.

'ADIK SAYA MENUNAIKAN SOLAT LEBIH BANYAK BERBANDING MEREKA YANG MENGENAKAN TUDUNG'


Memetik laporan dari MStar :

Tunku Temenggong Johor, Tunku Idris ibni Sultan Ibrahim menggunakan media sosial bagi mempertahankan pakaian adik perempuannya. 

GERHANA BULAN PENUH DI KOTA SUCI MAKKAH

JEDDAH – Jemaah haji dari serata dunia yang berada di Arab Saudi dapat menyaksikan gerhana bulan penuh Isnin ini, iaitu fenomena yang jarang-jarang berlaku di negara yang menempatkan kota Makkah dan Madinah itu.

MELAYU ISLAM AHLI DAP DESAK TEKS KHUTBAH AIDILADHA DITARIK BALIK !!!


SHAH ALAM: Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP) tidak akan tunduk kepada tuntutan DAP yang mahu badan itu memohon maaf dan menarik balik teks khutbah Aidiladha yang didakwa sebagai memfitnah parti itu. 

REMAJA LELAKI MAUT DIPANAH PETIR, 3 RAKAN CEDERA

Kandang kambing tempat kejadian yang meragut nyawa Zamanqusyairi.

KUALA NERUS  :  Seorang remaja maut, manakala tiga lagi cedera akibat terkena panahan petir ketika membuat perangkap ikan di sebuah bangsal kambing di Kampung Pak Katak, Bukit Tunggal, di sini, kelmarin.

JEREBU - SEKOLAH DI 4 NEGERI DIARAHKAN TUTUP PADA ISNIN


Cuti sekolah pertengahan semester kedua di 4 negeri akan diteruskan sehari lagi berikutan keadaan jerebu yang teruk. Berikut dilaporkan....

SAIFUL NANG TERSESAT DI MEKAH HINGGA KE RUMAH PELACURAN ???


Seorang fotografer yang juga blogger telah menulis di status facebook miliknya dan mendakwa di sekitar Makkah terdapat banyak rumah pelacuran.  Status tersebut pastinya mengundang banyak komen yang tidak senang dengan dakwaannya kerana dianggap seolah-olah merendah-rendahkan Tanah Suci Makkah.  Ikuti beberapa komen dan nasihat positif untuk fotografer tersebut....