Sunday 5 May 2013

HISHAMUDDIN TERSELAMAT HELIKOPTER TERBALIK KETIKA MENDARAT...!!!


Hiasan


MARI KITA DOAKAN AGAR PEMIMPIN KITA INI SELAMAT...
IN SYA  ALLAH!!

Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein dan beberapa penumpang lain terselamat apabila helikopter swasta dinaiki mereka dari Johor terbalik selepas mendarat akibat angin kencang di Pengkalan Udara TUDM, Sg Besi hari ini, kata Ketua Polis Negara Tan Sri Ismail Omar.

-Bernama-JANTAN KE BETINA...???

#PRU 13 : 'LOVING COUPLE' PALING COMEL DI HARI MEMBUANG UNDI.....


Tun Mahathir dan isteri menunjukkan jari telunjuk kirinya yang telah dicalit dengan dakwat kekal, menandakan beliau telah menunaikan tanggungjawab sebagai pemilih.

#PRU13 : AKU SETUJU....BN MENANG 153 KERUSI PARLIMEN.... ANWAR AKAN TUMBANG DI KUBU KUATNYA SENDIRI...!!!


SEMOGA SEMUA CALON PARLIMEN DAN ADUN BN AKAN MERAIH KEMENANGAN....

Macam-macam perang psikologi yang mereka lancarkan. Ada yang kata mereka akan menang 215 kerusi, kemudian jadi pula 115 kerusi. Hari ini pula Stopa Spender Ali umum mereka menang 7 negeri dan 117 kerusi parlimen. Anwar pula bagi amaran kepada kakitangan kerajaan jangan musnahkan dokumen. 

Itu semua propaganda....

WARTAWAN LUAR NEGARA PUN KATA ANWAR PANDAI BERMUKA-MUKA.....!!!


Wartawan asing dah mula melihat Anwar Ibrahim sebagai seorang pemimpin yang tidak konsisten dalam kenyataan yang dikeluarkan beliau . Mana tidaknya ? Bila berjumpa dengan satu pihak dia cakap lain , jumpa dengan pihak satu lagi , dia pi konar benda lain . Last-last sekali wartawan-wartawan ni dah rasa sangsi dengan kredibiliti Anwar . Walau bagaimanapun , ada beberapa media asing yang sememangnya ada 'connection' dengan Anwar tak termasuk lah macam CNN dan beberapa majalah lagi , cari sendiri kat google.. memang ada majalah2 asing yang cukup konsisten menjadi macam Anwar.

#PRU13 : ABD RAHIM GHOUSE PERANCANG STRATEGI RUSUHAN SEKIRANYA PR TEWAS....???
Siapakah yang bernama Abdul Rahim Ghouse ini yang dilihat sebagaibperancang dalam semua kejadian yang akan dilakukan oleh pakatan pembangkang?