Friday 21 June 2013

18SX : FATWA HARAMJADAH SYIAH...!!!

Inline image 1


*Khomeini berfatwa : "Mengikut pendapat yang kuat dan masyhur harus menyetubuhi isteri pada dubur walaupun hal itu tidak disukai." (Tharir al-Wasilah masalah ke 11 hal.241)

*Abu Hasan bertanya Ja'far as-Sadiq tentang menyewa faraj, meminjamnya dan menghadiahkan kepada sahabat-sahabat lalu beliau berkata : "Tidak Mengapa." (Al-Istibsar j. 3 hal.141)

*Memenuhi kehendak syahwat seperti meraba dengan penuh syahwat, memeluk, mengacukan kemaluan ke paha kanak-kanak termasuk ke paha bayi yang masih menyusu adalah diharuskan (KHOMEINI, Tahrir Al-Wasilah j.2 hal. 216)

Admin :  Yang baik jadikan amalan, yang buruk jangan jadi ikutan..... Allah Maha Mengetahui akan segala sesuatu!

BADIGOL MANA YANG KATA KUALA LUMPUR BANDAR KE-6 PALING BAHAYA DI DUNIA....???


Sebelum ini negara Malaysia kerap diburuk-burukkan oleh kepimpinan pakatan pembangkang apabila mereka mengadu domba di luar negeri.

Kononnya kerajaan negara ini zalim, tidak adil dan pelbagai lagi, padahal mereka itu tiada masaalah untuk keluar masuk negara dan 3 negeri dibawah pentadbiran mereka! Pokoknya, mereka telah berbohong dan menipu rakyat.

'TIADA WANG SEBANYAK ITU DALAM POKET'...???


"Tiada wang sebanyak itu dalam poket!"

Jawapan yang diberikan oleh seorang menteri apabila cadangan agar menurunkan beberapa bloggers dan pemain media sosial ke lapangan perhimpunan Black Out 505 bagi merakam aksi sebenar perhimpunan yang dijadualkan berlangsung esok.

BATU NERAKA : BATU DARI BURUNG ABABIL BERNILAI RM12 JUTA


Seorang lelaki arab yang menemui sebiji batu dikatakan batu sijil atau di panggil ‘ batu neraka ‘ telah di tawarkan 4 juta usd atau dalam RM12 juta. Tetapi beliau menolak tawaran tersebut. Batu yang mempunyai lukisan burung dan gajah ini dikatakan batu yang di dijatuhkan burung Ababil terhadap tentera Abrahah yang mahu meruntuhkan Kaabah.

Bagaimana batu itu ditemui..?

NURUL IZZAH KURANG CERDIK....???

7 April 2011, Nurul Izzah Anwar Ibrahim yang merupakan Ahli Parlimen Lembah Pantai menyatakan KEPILUAN dan KESAYUANnya apabila usul yang dicadangkannya, Rang Undang-Undang Ahli Persendirian 'Akta Pemansuhan Darurat' telah ditolak oleh Setiausaha Dewan Rakyat atas alasan empat proklamasi darurat yang masih wujud, tidak boleh dimansuhkan begitu sahaja. Sebaliknya pemansuhan hanya boleh berlaku menerusi pembatalan proklamasi oleh DYMM Yang Di-Pertuan Agong atau ketetapan-ketetapan yang dibawa oleh Kerajaan dan diluluskan dalam kedua-dua Dewan Rakyat dan Dewan Negara. 

ROSSA TERPAKSA DEDAH AURAT KERANA PATUH KONTRAK

Rossa buka tudung bersebab
Anggun.... Rossa bertudung selepas bergelar hajjah.

Penyanyi terkenal dari seberang, Rossa, 34, yang telah bertudung setelah mengerjakan haji pada tahun lalu kini kembali mendedahkan rambutnya.